Iti place sa citesti carti in metrou?

Mie imi place sa citesc in metrou sau autobuz, chiar daca am putine statii de mers si nu de putine ori m-am trezit ca am trecut de statia la care trebuia sa cobor. De aproximativ 3 luni am pe mobil un epub care contine toate cartile scrise de Edgar Rice Burroughs, din seria Barsoom. Nu, nu le-am piratat. Se pot gasi pe internet in mod gratuit in limba engleza.
Citind parti din opera lui, imi pare rau ca nu a fost tradus integral in romana. Cred ca ar fi avut un mare succes.

In alta ordine de idei, astazi am aflat ca a fost lansata prima biblioteca digitala de la metrou din Romania de catre un brand drag mie (chiar daca ne mai ciondanim din cand in cand), Vodafone, in colaborare cu editura Humanitas.
Biblioteca digitala Vodafone va fi localizata la statia de metrou Piata Victoriei (M2) – si va fi disponibila publicului iubitor de carte pana la 31 octombrie 2012.

Acolo vei putea descarca gratuit fascicule din cartile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesti. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi QR code-ul disponibil pe cotorul cartii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Vei fi apoi redirectionat catre un site pe mobil – www.bibliotecapemobil.ro, de unde vei putea descarca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, in format pdf, epub sau audio.

De retinut este faptul ca tot traficul in cadrul site-ului pe mobil este gratuit pana la 31 octombrie, pentru clientii Vodafone Romania.

Biblioteca digitala Vodafone dispune in total de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Un singur titlu este, insa, disponibil pentru descarcare gratuita pe telefonul lor mobil sau pe tableta, in varianta integrala – e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea tainei”.

Daca te vei hotara sa achizitionezi orice alt titlu din “Biblioteca digitala Vodafone”, in varianta integrala, format e-book, vei fi redirectionat catre website-ul editurii Humanitas, de unde vei putea cumpara online titlul respectiv.

Mai multe detalii poti afla la adresa www.bibliotecapemobil.ro

Leave a Reply