Filmul “Tatal fantoma”, proiectat in parcul “Alexandru Ioan Cuza”

Filmul “Tatal fantoma” in regia lui Lucian Georgescu, va putea fi vizionat gratuit de bucuresteni, pentru a doua oara, pe ecranul gonflabil amplasat in parcul “Alexandru Ioan Cuza” (fostul IOR) din sectorul 3, marti, 21 august.

Filmul face parte din seria celor 10 proiectii internationale si romanesti care vor putea fi vizionate de catre bucuresteni in perioada 14 august-2 septembrie, in fiecare seara de marti pana duminica, gratuit, daca nu ma insel proiectia va avea loc pe Insula Pensionarilor – langa zona rezervata pentru lebede si pauni.

Evenimentul este organizat de Primaria sectorului 3 si Asociatia Culturala Metropolis.

De asemenea, in parcul IOR mai puteti asculta si muzica live, tot cu bunavointa primariei si o expozitie de fotografii din zona Vacaresti. Cred ca acesta e parcul meu preferat din Bucuresti.

Sambata am ascultat concertul sustinut de mezzo-soprana Claudia Maru-Hanghiuc si Brass Quintet, concert de jazz si muzica din perioada interbelica.

Mi-a placut faptul ca mezzo-soprana are mereu cate o tema. De data aceasta am aflat de unde au venit denumirile cartierelor bucurestene.

Am inregistrat o particica din concertul sustinut in fata unei audiente destul de numeroase, formata in majoritate, din pacate, din oameni iesiti la pensie. Tineretul, spre dezamagirea mea, nu s-a aratat interesat, preferand jocurile aflate in imediata apropiere.

Leave a Reply