Cum ati promova online astfel de servicii?

Am fost rugat de doi prieteni buni sa-i ajut cu promovarea companiilor lor. Cum domeniilor lor de lucru nu-mi sunt familiare intr-un procentaj mai mare de 5% m-am gandit sa apelez la voi.

Situatiile sunt in felul urmator:

Unul detine o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, administrare personal si salarizare, ca obiectiv principal si in secundar organizeaza cursuri de Inspector Resurse Umane si Manager Resurse Umane. La un moment dat, in urma cu 2 – 3 ani, a avut clienti mari spre foarte mari, clienti cu sute de angajati. O data cu venirea crizei vacii nebune :)) o parte dintre clienti au preferat sa internalizeze acest departament, altii au cerut negocierea tarifului etc.

Cursurile de Inspector Resurse Umane si de Manager, sunt super faine. Eu, care habar n-am avut domeniul dar le-am pregatit pentru tipografie, cunosc acum destul de multe chestiuni din domeniu. Spre deosebire de alte firme care iti acorda patalamaua in schimbul banilor, el iti ofera cunostintele sale pe parcursul a numeroase ore de curs.

Celalalt prieten este un psiholog care isi deschide propriul cabinet. Obiectul principal va fi legat de psihologia muncii si in subsidiar consultatii.

Intrebarea e: Cum isi pot promova afacerile?

Fac cinste cu o bere :)

Imagine

Discussion

Leave a Reply