My Summer Style – prima campanie pe Pinterest.com a unui magazin online romanesc

Manafu, unul dintre promotorii Pinterest, lanseaza in colaborare cu alti patru bloggeri  (Sabina, Andressa, Mihai – Urbankid si Alex Negrea) si cu magazinul ZorileStore.ro (va aduceti aminte de magazinul care a oferi cate o pereche de papuci la aproximativ 400 de bloggeri?) prima campanie a unui magazin online pe Pinterest.

Daca ar fi sa respectam adevarul istoric :P, prima campanie au desfasurat-o cei de la Coriolan prin intermediul agentiei Spada. Ca nu sunt exclusiv online, asta e partea a doua. Au, insa, si magazin online, nu?

Ce trebuie sa faci ca sa participi?

Pentru a intra in aceasta campanie, cei interesati trebuie sa detina un cont activ pe Pinterest.com si sa urmeze cativa pasi simpli:

• Sa urmareasca ZorileStore.ro pe Pinterest.com. (pinterest.com/zorilestore)
• Sa creeze un Board numit “My Summer Style”
• Sa includa (Pin) cate produse doresc, astfel incat sa construiasca o tinuta de vara
• Sa adauge pentru fiecare produs, hashtag-ul #mysummerstyle

Dupa ce tinuta a fost creata, utilizatorii trebuie sa trimita link-ul catre board la adresa hello@theconnector.ro.

In ce perioada pot participa si ce pot castiga?

Intre 15 iunie si 15 august, patru dintre participantii la “My Summer Style” vor primi, prin tragere la sorti, un voucher in valoare de 500 de lei de la ZorileStore.ro.

De ce tocmai pe Pinterest?

Pentru ca tot s-a vorbit la Marketing360 despre importanta inovarii in marketing, nu pot decat sa ma bucur atunci cand vad ca si companiile mici inoveaza.

Iata ce a declarat Adelina Oprea, Marketing Manager al magazinului ZorileStore.ro.

“Desi Pinterest este departe inca de a fi un fenomen pe plan local, am ales sa testam aceasta noua platforma si de ce nu sa incurajam cat mai multi oameni sa o foloseasca. Nu in ultimul rand, dorim sa cream interactivitate in jurul magazinului nostru online si sa vedem care sunt preferintele consumatorilor”.

Cine o implementeaza?

Campania a fost dezvoltata de The Connector & Partners la initiativa celor cinci bloggeri activi pe Pinterest.com. Mai multe detalii aici.

Va invit sa va inscrieti si va urez multa bafta!

Leave a Reply