Participa la a doua editie a Scolii de Vara GEOPOLITICS. Tema “Evolutiile geopolitice ale spatiului islamic”

Cand eram in facultate, mi-am dorit sa particip la astfel de cursuri. Din pacate, distanta mare intre Sibiu si Bucuresti si faptul ca nu aveam unde sa locuiesc in Bucuresti pentru o perioada asa de lunga de timp. Acum locuiesc in Bucuresti dar nu mai sunt student. Ironia sortii. Nu?

Daca te intereseaza sa participi, iata cateva detalii:

Scoala de vara va avea loc in Bucuresti, in perioada 23 iulie – 2 august 2012 (intre orele 10:30 -17:00), in incinta sediului central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti si este organizata de catre Asociatia ASAGRI in parteneriat cu Asociatia de Geopolitica “Ion Conea” si Middle East Political and Economic Institute (MEPEI).

Cea de-a doua editie a Scolii de Vara GEOPOLITICS va fi organizata sub forma unor conferinte, dezbateri si ateliere de lucru, la care vor participa 20 de tineri studenti, masteranzi si doctoranzi in domeniul relatiilor internationale, al stiintelor politice, sociologie, studii de securitate, economie sau istorie.

Elementul inedit al editie de anul acesta este ca Scoala de vara se va finaliza cu publicarea unei carti despre evolutiile geopolitice din Spatiul Islamic, care va reuni studiile elaborate pe durata scolii de vara de catre participanti. Lucrarile pe care participantii le vor realiza si pe care le vor prezenta in cadrul Scolii de Vara vor fi publicate intr-o carte in colectia “Geopolitica” a Editurii TOP FORM, participantii devenind astfel autori ai unei carti de analiza geopolitica.

Daca doresti sa participi la scoala de vara esti asteptat sa trimiti formularul de aplicare (care se gaseste pe pagina oficiala a scolii de vara, aici) si un CV in format Europass pana cel tarziu 7 iulie 2012 (ora 23.59), la adresa office@geopolitics.ro.

Procedura de selectie in cadrul Scolii de Vara GEOPOLITICS se realizeaza “on a rolling basis”. Aplicatiile sunt analizate pe masura ce sunt primite. Raspunsul privind admiterea in cadrul Scolii de Vara va fi transmis pe e-mail in aproximativ 4 zile lucratoare de la data primirii aplicatiei.

Va fi perceputa o taxa de participare de 460 lei, care va acoperi o parte din costurile de organizare ale scolii de vara si va asigura urmatoarele:

– costurile de editare si tiparire a cartii de analiza a evolutiei geopolitice a spatiului islamic. In cadrul acestei carti se va regasi si lucrarea pe care prezentata in cadrul Scolii de Vara GEOPOLITICS 2012;
– pranzul oferit de organizatori timp de 8 zile la Restaurantul “La Mama” Ateneu;
– coffee-break-urile Scolii de Vara GEOPOLITICS;
– costurile legate de protocolul organizarii Scolii de Vara GEOPOLITICS 2012.

Desi termenul limita pana la care se pot trimite aplicatii este 7 iulie 2012 (ora 23.59), este posibil ca locurile in cadrul Scolii de Vara sa se ocupe mai devreme.

Avand in vedere acest lucru, pentru a-ti asigura un loc in cadrul Scolii de Vara te invit sa aplici cat mai devreme posibil.

Mai multe informatii detaliate despre procedura de selectie, organizatori si parteneri, poti gasi pe pagina scolii de vara: http://scoaladevara.geopolitics.ro

Leave a Reply