Castiga o pereche de casti Plantronics Gamecom 780

Haotik are saptamana aceasta un concurs in care puteti castiga o pereche de casti Plantronics Gamecom 780. Daca va intereseaza, acestea sunt conditiile:

1. Primesc automat 5 puncte cei care se aboneaza prin e-mail la articolele care apar pe haotik.ro. Intra in concurs atat cei deja abonati, cat si cei care se vor abona pe perioada concursului. Pentru a te abona, este necesar sa completezi in coltul din dreapta sus adresa ta de e-mail si sa apesi butonul abonare. (Dupa abonare, va fi nevoie sa confirmi adresa de e-mail.)

2. Posteaza pe wall-ul contului nostru de facebook (adica aici) un mesaj in care sa spui de ce iti place haotik.ro. Aceasta actiune iti va aduce 5 puncte, iar fiecare like obtinut de mesajul tau iti mai aduce cateun punct. Mai multe like-uri, mai multe puncte obtinute.

3. Daca ai blog, scrie pe blogul tau un articol in care sa promovezi acest concus si primesti automat 15 puncte. Asigura-te ca stim de aceasta postare, dand un e-mail la office AT nanotel.ro cu adresa articolului.

4. Mesajele date pe twitter, care contin hashtagul #Gamecom780 iti aduc de asemenea cate un punct pentru fiecare mesaj. Asigura-te ca apari in search-ul de pe hashtag, pentru ca altfel nu vom putea masura cu twitter effect numarul de mesaje date de catre tine. De asemenea, si fiecare RT primit iti va aduce cate un punct, deci cu cat mesajele sunt mai interesante, cu atat vei obtine mai multe puncte.

5. Fiecare comentariu la acest articol va aduce de asemenea un punct.

Nu sunt fanul concursurilor care pun una dintre conditii strangerea de like-uri. Cei care au multi prieteni si se milogesc sau cei care sunt grupati in mica mafie a like-urilor de concurs (da, sunt si astfel de personaje in online-ul romanesc) ar avea cel mai mult de castigat. Dar na, fiecare isi face regulamentul dupa cum crede ca e cel mai bine.

Castile sunt prezentate de haotik in acest articol scris cu ocazia evenimentului de lansare. La o prima privire, functiile  Dolby HeadphonePro Logic IIx , microfonul prevazut cu functie de anulare a zgomotului ambiant si butoanele de volum asezate chiar pe casca ii pot face si pe iubitorii de muzica rock sa le indrageasca. Basul este unul destul de bun, firul lung si rezistent (nu se rupe usor chiar daca te asezi cu scaunul pe el).

Cateva review-uri detaliate puteti sa gasiti aici, aici si aici (discutii pe un forum) sau in video-review-ul de mai jos.

Bafta la castigat concursul :)

P.S. Le puteti gasi la Emag la pretul de 369.99 lei

Leave a Reply

%d bloggers like this: