Atat de rau am ajuns?

Ieri am fost cu pisica in vizita la medicul veterinar pentru a-i face injectia pentru deparazitare care se face la o anumita perioada de timp. Imi place locatia, nu sunt multe persoane la coada, medicul e profi si iti explica in detaliu fiecare operatiune pe care o face (era un caine pus la perfuzie si ii explica proprietarei toate optiunile posibile, no bullshit de genul se va face bine, stati linistita).

Mergem la cabinetul de pe Baba Novac, o zona destul de linistita, in care nu m-am asteptat ca fiecare covoras de pe scara sa fie legat cu un lant de podea. Ultima data cand am fost (in urma cu vreo 4 luni), nu-mi aduc aminte sa fi observat lanturile.

Atat de rau am ajuns incat sa furam covorasele pe care te stergi din fata fiecarei usi, astfel incat sa fii nevoit sa le legi cu un lant? Lantul acela nu ofera cine stie ce siguranta. Un om mai puternic poate scoate imediat surubul acela din beton daca trage mai tare de el.

Chiar nu ne mai permitem sa dam 15 – 20 de lei pe un covoras? Sau exista vreo mafie a celor care fura covorase si eu nu stiu?

Leave a Reply