Ce brand de incaltaminte preferati?

[Publicitate]

Datorita stilului meu de mers sunt nevoit sa-mi cumpar incaltaminte de cel putin 2 ori pe an. Pantofii ii rup in talpa iar adidasii, de cele mai multe ori, ii rup atunci cand ma impiedic (si se intampla in ultima perioada din ce in ce mai des). Ca sa va dau un exemplu al “dezastrului” pe care pot sa-l fac, trebuie sa va spun ca in ultimele 4 luni am rupt 3 perechi de adidasi :). Si nu, nu conteaza daca sunt de firma sau nu. Reusesc sa-i rup la fel de repede.

Incaltamintea pe care mi-o cumpar trebuie sa respecte urmatoarele caracteristici:

1) Pantofii trebuie sa aiba o talpa cat mai rezistenta. Evit talpa din cauciuc, pe cat posibil. Prefer talpa din lemn dar se gasesc incredibil de greu astfel de pantofi. Ultima pereche mi-am cumparat-o acum vreo 8 ani din Sibiu si m-a tinut timp de 3 – 4 ani.

2) Bocancii trebuie sa fie neaparat cu insertie metalica in bot si calcai. Imi plac in mod deosebit cei de la Lokomotiv.

3) Adidasii trebuie sa fie din piele sau imitatie de piele (fara plasa), talpa semi spre groasa, culori inchise.

Anul acesta am zis ca schimb strategia de achizitie a adidasilor. Probabil voi renunta la Patrol, Nike si Bestwalk in favoarea Puma. In colectia de pe Zorilestore am gasit doua perechi de incaltari care ma tenteaza destul de mult: DRIVING POWER LIGHT LOW si DRIVING POWER LIGHT si sper sa-mi fac cadou de Paste una dintre perechi.

Imi plac pentru stilul minimalistic, gulerul cu insertii de spuma (pentru o sustinere mai buna a piciorului), talpa despre care se spune ca ofera o aderenta optima si greutatea mica.

Ati avut pana acum vreo pereche de incaltaminte Puma? Cum s-au comportat la ploaie?

Sursa foto.

Leave a Reply