Si a fost si Lady Bloggers Party

Vineri am fost la invitatia a unei bloggerite anonime, invitatie care a venit prin intermediul lui Manafu, la un nou eveniment dedicat blogosferei romanesti – Lady Bloggers Party, eveniment sustinut de Vodafone Romania. De ce anonime? Pentru ca nici un blogger nu a stiut sau nu ar fi trebuit sa stie de cine a fost invitat si ar fi trebuit sa afle doar la intrarea in True Club.

Cu toate ca politica de abonamente si lipsa anumitor servicii pentru clientii vechi ma fac sa ma gandesc sa renunt la abonamentele detinute la Vodafone, nu pot sa nu ma bucur cand vad sustinerea de care se bucura blogosfera locala in partea lor. Piscotari sau nu, cea mai mare pare dintre bloggerii prezenti cu siguranta s-au bucurat de intalnire si s-au distrat.

Nu am stat foarte mult, la ora 00.00 deja ieseam pe usa locatiei. Am prins, insa, momentul in care a anuntat Manafu ca se pot oferi micile cadouri si am putut urmari in sala cat de mult s-au bucurat fetele pentru surprizele primite.

Sabina Cornovac a fost bloggerita mea secreta si a primit un set (cercei, inel, pandantiv) realizat de Alexandra.

Dupa cum se poate vedea in imaginile de aici si aici evenimentul a avut destul de mult succes.

Data viitoare poate vor fi si chestii mai funny, cum ar fi un concurs de darts sau un concurs de dans (Sabina cred ca l-ar castiga si cu picior legat de gat :P ). Eu, personal, nu am de ce sa ma plang. Dar poate altii ar primi mai bine astfel de activitati de grup.

Cum mi-a stat in camasa neagra cu dungi?

Leave a Reply