Pictat.ro SPAM nesimtit

In ultima perioada cei care cred ca se promoveaza trimitand e-mailuri SPAM au devenit din ce in ce mai multi. Am facut greseala sa accept in reteaua mea de cunostinte de pe LinkedIn cateva asa zise PR-iste care lucreaza la agentii de n-am auzit pana atunci de ele. Le-am acceptat si la distanta de o saptamana am inceput sa fiu asaltat cu e-mailuri in care eram anuntat de lansarea nu stiu carui club din Centrul Vechi, de programul unui restaurant cu specific indian etc.

Dupa lupte seculare am reusit sa ma dezabonez de la newslettere si am eliminat si persoanele din lista mea de cunostinte. Daca nu stii cum sa elimini anumite persoane, acest link te va duce in pagina care trebuie (Atentie! Trebuie sa fii logat in platforma inainte de a accesa link-ul.)

In fine, nu despre asta era vorba. :)

Am primit astazi e-mail-ul de mai jos din partea doamnei/domnisoarei Bianca Preda de la Pictat.ro. Prima parere a fost ca a gresit e-mail-ul. Cand ma uit mai cu atentie la destinatar am vazut ca este  adresa domnului Stolojan: theodordumitru.stolojan@europarl.europa.eu

Cu astfel de oameni care trimit mesaje nesolicitate si comenzi inventate, ne mai miram de ce online-ul e vazut ca tara nimanui in care totul e acceptabil daca iese banul…

O discutie simpatica a purtat-o Simona cu un angajat Pictat.ro. Va invit sa o cititi. Nesimtirea lor chiar ca nu are limite.

Click pe poza pentru marit.

Leave a Reply