Oportunitate de finantare CEE Trust

Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE Trust) a anuntat prioritatile sale pentru activitatea de finantare din anul 2012. Anul 2012 este ultimul an al programelor CEE Trust, de aceea, pana la finalul anului curent, CEE Trust nu va lansa un apel pentru propuneri de proiecte in Romania.

In 2012, Cee Trust va continua sa accepte aplicatii nesolicitate.

Domeniul de aplicare si amploarea activitatii finantare oferita de CEE Trust sunt determinate de marimea bugetului sau pentru anul curent, precum si de prioritatile CEE Trust in tarile in care au filiale. Pentru acest motiv va sfatuiesc sa va grabiti sa aplicati pentru finantare.

In Romania, CEE Trust va sprijini proiecte care vor:

– Propune mijloace inovative pentru a capta interesul, a dezvolta şi a implica in actiuni concrete societatea civila neorganizata (de exemplu: bloggeri, activisti din reţelele sociale, grupuri de cetateni, studenti etc.);
– Propune soluţii concrete de advocacy pentru cele mai importante probleme cu care se confrunta societatea romaneasca si societatea civila (de exemplu, efectele crizei economice asupra vietii sociale si civice).

Organizatiile interesate si eligibile pot depune aplicatiile (in limba engleza) numai pe cale electronica pana pe 24 februarie 2012, la adresa d.neagoe@ceetrust.org. Mai multe informatii gasiti in documentul acesta.

Va urez mult succes si va astept cu un feedback privind proiectele pe care le-ati depus!

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply