Ce vreau de la blog in 2012

Mai sunt 2 ore si intram in 2012 si m-am gandit sa nu raman dator cu prea multe chestii in online (Doar pe Serban il mai aman :D pentru cateva zile).
Haotik mi-a servit o leapsa cu cateva zile in urma , leapsa care a devenit un fel de traditie prin online.

Spre deosebire de ceilalti bloggeri care au participat si care si-au dorit trafic mai mare, eu imi doresc mai multi prieteni si amici in online cu care sa dezvolt diferite campanii si proiecte personale.

Imi doresc, de asemenea, sa imi strang colectia de poze adunate de-a lungul anilor si sa lansez o sectiune de fotoblog, proiect pe care il tot aman de ceva vreme.

Nu scriu articole doar de dragul de a le scrie. Scriu despre subiecte care ma pasioneaza in momentul respectiv, care mi se par faine sau despre proiectele mele. Astfel, traficul in cazul meu nu are cum sa creasca.

Nu-mi doresc constanta in scris, imi doresc calitate si acel ceva care sa imi permita sa ies din mediocritate. Parerile personale si modul de a scrie un articol nu cred ca fac diferenta intre un articol bun si unul mai putin bun, ci fac diferenta intre un articol mediocru si unul foarte prost. Imi doresc sa pot ajunge ca in cativa ani sa pot scrie continut de calitate ca Brian Solis. Sa va dau un exemplu scris de el.  Sau ca Jeremiah Owyang.

Daca va uitati pe blogurile lor veti intelege diferenta intre continut de calitate si continutul mediocru din Romania (inclusiv al meu) – majoritar.

Ma combate cineva? Si sa nu va aud ca ei au acces la informatii pe care voi nu le aveti. Informatia exista, trebuie doar gasita si interpretata.

Leave a Reply