9 motive stupide pentru care poti fi concediat

Daca in Romania, nu poti fi dat afara chiar atat de usor sau pentru motivele invocate mai jos, legislatia mult mai permisiva din SUA le da voie angajatorilor sa taxeze orice “scapare”  a angajatilor.

Motivul 1) Anul trecut, in cadrul campaniei Scurt pentru o cauza, Elena Cîrîc, Anca Bundaru, Oana Bratila, Tara Duveanu si alte 5 bloggerite / jurnaliste s-au tuns pentru a strange bani pentru cauze nobile. Daca acest lucru s-ar fi intamplat in USA, fetele ar fi riscat sa fie concediate. Acest lucru i s-a intamplat doamnei Stacey Fearnall, care nu mai respecta dupa ce s-a tuns nu mai respecta standardele restaurantului in care lucra.

Motivul 2) Iti place sa scrii cu majuscule conversatiile si sa utilizezi diferite culori in cadrul textului? Atunci trebuie sa stii ca acest lucru poate constitui un motiv de concediere, chiar daca motivul este situat la limita legii.

Motivul 3) Esti singurul din birou care tine cu Steaua iar restul colegilor cu o alta echipa? Acest lucru poate constitui, in USA, motiv de concediere, lucru pe care l-a aflat pe pielea lui John Stone care a fost concediat pentru simplul motiv ca se ducea la munca purtand o cravata cu echipa lui favorita, Green Bay Packers, in timp ce restul colegilor sai erai fani Bears.

Motivul 4) Iti plac webcomics-urile? Ai grija unde le postezi si ce mesaje contin.

David Steward a postat un comics “Dilbert” pe billboard-ul din biroul cazinoului in care lucra, comics care compara managementul cu o niste lemuri beti si a fost concediat pe motiv de insubordonare.

Poti sa-ti imaginezi ca un text atat de funny poate constitui motiv de concediere?

Celelalte motive le puteti gasi aici.

Aveti idee de vreun motiv stupid pentru care un prieten sau o cunostinta de-a voastra a fost concediat? Drop me a comment :) Thx.

Discussion

  1. Trackback: cum a fost 2011 » bogzilla.ro December 31, 2011

Leave a Reply