Avem sau nu nevoie de UPS-uri?

Acum aproximativ 6-7 ani, cand eram inca in Sibiu, lucram la o mica editura de carte scolara (dupa cum se poate vedea si in CV-ul meu neactualizat :D ) pe post de desktop publisher, adica mai pe romaneste paginam cartile.

Editura nu era tocmai pe roze, calculatoarele erau vechi si fara buget de investitii in aparatura IT. Sediul era intr-o casa destul de veche aproape de iesirea din Sibiu spre Brasov/Bucuresti, zona care statea prost la capitolul electricitate. Se intampla frecvent ca atunci cand veneau vecinii acasa si incepeau sa dea drumul la TV, computere sau mai stiu eu la ce dadeau drumul (in jurul orei 16.00) sa inceapa sa “flicareasca” iar daca nu erai atent cand lucrai pe comp aveai mari sanse sa pierzi ce lucrasei.

Cu toate aceste dezavantaje care puteau fi rezolvate usor daca investeam intr-un UPS APC (care mie personal mi se pare cel mai bun UPS existent. E mai scump decat restul, dar isi merita banii cu varf si indesat. Parol.).

Dar cum atunci nu prea existau magazine online iar preturile erau similare (ce bine ar fi prins un site ca Azerty) si ridicate, n-am cumparat si trageam tare ca fiecare proiect sa fie finalizat pana in ora 16.00 sau evitam sa lucram la o carte intreaga, ci doar la un capitol sau o introducere.

Cand m-am mutat in Bucuresti cu jobul am realizat cat de important e un UPS. Dar asta o sa fie baza unui alt articol zilele viitoare.

Pana atunci, va las in compania unei reclame funny facuta de baietii de la Azerty. Mai multe informatii despre cum te poate ajuta un UPS gasiti pe pagina aceasta.

Articol pentru campania Stii ce este un UPS si la ce ajuta?

Discussion

  1. Trackback: Castigatorii campaniei azerty.ro | Mihai Baboi December 24, 2011

Leave a Reply