Vine, vine Mos Craciun! – part one :)

Pentru ca tot ne apropiem cu pasi incredibili de mari de Craciun, am zis sa trag o raita prin magazinele online de haine si IT pentru cateva cadouri pentru mine. O sa ma prefac ca sunt surprins cand le achit :D

Daca pentru achizitionarea de echipamente IT sunt inca in verificari, am gasit in schimb pe 3suisses.ro cateva produse care m-au incantat.

Primul dintre ele este o pereche de blugi, model clasic si croiala dreapta. As fi preferat slit cu nasturi, dar na… merge si cu fermoar. Blugi albastri si negri am tot avut, ciocolatiu sau bej inca n-am avut…

Apoi am gasit o vesta Rhinger wool Freeman T. Porter, gri, model un pic marinaresc. Pretul este insa prohibitiv, momentan. Poate castig la loto :D

Ultimul produs este o geaca Teddy Wrung, model sport, realizata din lana si vascoza.

Tot pe site-ul lor am gasit si un concurs in care poti castiga orice produs, indiferent de valoare, fara restrictii si fara taxe. Absolut gratuit.

Am cautat regulamentul promotiei, regulament care poate fi gasiti aici si va citez paragrafele 2.1 si 2.2 din Mecanismul Promotiei.

2.1. Pentru a participa la promoţie o persoană trebuie să acceseze pagina de internet 3suisses.ro în perioada 01 decembrie 2011 – 21 decembrie 2011 şi să completeze formularul de înscriere la promoţia “Scrie-i lui Moş Crăciun”, disponibil pe această pagină, prin completarea cu informaţii valide şi corecte a tuturor datelor solicitate: nume, prenume, denumire produs, adresa email, data naşterii.


După completarea datelor şi apăsarea butonului “Trimite Scrisoarea” un mesaj de verificare a înscrierii în promoţie va fi trimis pe adresa de email din formularul trimis la promoţie. Pentru a confirma înscrierea în promoţie, participantul trebuie să acceseze link-ul primit, în acest fel înscrierea devine validă şi va participa la tragerea la sorţi a promoţiei.


2.2. O adresă de email poate fi înscrisă o singură dată la promoţie.

M-am inscris deja… Anul asta se pare ca este anul in care castig o multime de lucruri si mi se sparge masina in mod repetat :D, asa ca… HAI CU GHETELE DIN PIELE :D

Va invit sa va inscrieti si voi in concurs ori prin link-ul acesta ori dand click pe bannerul 3suisses.ro de mai sus.

Voi ati inceput sa va ganditi ce va cumparati de Craciun?

P.S. Or sa mai urmeze si alte articole pe tema cadourilor de Craciun pe masura ce mai descoper cate un produs care imi place.

Discussion

  1. zwk

Leave a Reply