Caravana Bookland – periplu prin lumea cartii

Ieri, tot a fost ultima zi de weekend :), mi-am petrecut-o muncind la niste chestii pro-bono, o vizita in Plaza Romania, una in Cora Lujerului si o scurta escapada prin Mall Vitan pentru a-mi cauta niste carti faine la targul de carte Bookland, organizat de More than Pub.

Cand am vazut multitudinea de carti disponibile, hard cover, paper back sau electronice, m-am simtit ca un copil in fata unei vitrine cu dulciuri.

Dupa ce mi-am indeplinit ritualul (uitat la titlurile care ma interesau, mirosit cartile noi cu hard cover, sters amprentele mele de pe coperti) m-am oprit asupra cartii The Art of the Start de Guy Kawasaki, editia in limba romana. O sa fac un mic review cand o termin de citit. Momentan sunt la pagina 5 :)

Pana atunci, iata cateva informatii despre Caravana Bookland.

Caravana Bookland in Bucuresti

Dupa o calatorie lunga in 9 orase din tara, Caravana BookLand s-a intors in Bucuresti in perioada 1 noiembrie – 23 decembrie. Ca noutate, editia a II-a a targului urban de carte este organizata sub forma unui turneu in toate cele 8 Mall-uri din oras si va promova cartea alaturi de alte proiecte culturale timp de 8 saptamani, incepand cu 1 noiembrie pana pe 23 decembrie.

BookLand este, la origine, un concept unic in Romania: targuri urbane de carte in mall-uri. Mizeaza pe scindarea directiilor traditionale de a semnala cartile (librarii fizice, targuri de carte la Romexpo) si pe o apropiere fireasca a cartilor de oameni. Sintetizat, cartile sunt aduse in locuri familiare si la indemana cititorilor in cele mai mari centre comerciale din Bucuresti si din tara.

Saptamana viitoare o sa fie in alta locatie care va fi anuntata aici.

Va invit sa le faceti o vizita.

P.S. Preturile din Cora Lujerului sunt mai mare decat cele din Cora Pantelimon sau din Auchan Titan.

 

 

Leave a Reply