Lansare iPhone 4S – un eveniment fain

A fost odata o lansare de iPhone 4S Ieri seara, mai bine zis in jurul orei 22.30, in Plaza Romania a avut loc evenimentul de lansare a celei mai recente versiuni a binecunoscutului smartphone realizat de Apple.

Lansarea a fost, din punctul meu de vedere, un adevarat display de putere din partea Vodafone. Vedete, o armata de bloggeri, multime de oameni interesati in a achizitiona noul produs.

Evenimentul  a inceput pe mica scena din dreapta magazinului cu un show de “standup comedy” intretinut de Cabral, Robert Turcescu si un blogger din public, “vestitul”, “magnificul”, “inegalabilul” Serban Paun.

Publicul a gustat glumele, au zambit atunci cand Cabral s-a autopersiflat pentru ca a primit drept cadou un iPhone 4S negru. :)

Nu stiu cate telefoane s-au vandut, dar pot sa va spun ca au fost si cativa bloggeri care au achizitionat minunatia. Oferta Vodafone
pentru iPhone 4S o gasiti aici.

Poze de la eveniment gasiti pe contul Vodafonebuzz de pe Flickr.

Dupa lansare, a avut loc o mega petrecere in The Floor, petrecere care a avut toate sansele sa fie una de pomina: bautura, muzica
buna si karaoke, prieteni si muuuulta voie buna.
Cand am plecat cu Serban si Mariciu din club, pe la 5.30, tin sa va zic ca mai erau oameni care petreceau.

Arhi a avut un chef de zile mari, fiind sufletul petrecerii. Sabina nu stiam ca e pasionata de muzica latino dar ne-a dovedit cat de
bine danseaza. Mai multe nu va zic, va las pe voi sa descoperiti aici.

In incheiere, vreau sa-i multumesc lui Manafu pentru invitatie si pentru ca a reusit, yet again, inca un eveniment fain.

Iata cateva filmulete filmate cu micul meu HTC Gratia. Calitatea sunetului e destul de slaba. Am stat prea aproape de boxe.

 

 

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: