Get Ready to Start Your Engines!

Imi plac jocurile. Iubesc jocurile cu masini. NFS, GTA, Test Drive, Rollcage, Grid, GTRacer etc. Am avut norocul ca de-a lungul anilor sa testez imediat de la aparitie jocuri celebre ca NFS Most Wanted sau GTA San Andreas prin filiera americana a unui bun prieten. Si cand ma refer la filiera, nu ma refer la uploaderii americani de torrente ci la achizitionarea de catre rudele lui a jocurilor si puse la download pe un ftp in timp ce coletul cu jocul era expediat prin posta.

Apoi am trecut fugitiva acum cativa ani prin platforma Linux si am descoperit o minunatie de joc gratuit cu reminescente din Grand Prix Legends.

Tot pe Linux am descoperit si Racer.nl, un simulator auto foarte fain.
Printre tipurile de masini disponibile, se gaseste si un Lamborghini Countach alb, model care a intrat in topul celor mai bune modele auto din anii 1970 si 1980, top realizat de prestigioasa revista Sports Car International.

Si pentru ca tot a venit discutia despre Lamborghini, trebuie sa va prezint noua bestie lansata de ASUS, un laptop cu performante extreme si design inspirat de celebra masina. Salutati-l pe ASUS Automobili-Lamborghini VX7, o minunatie de laptop atat din punct de vedere al performantelor cat si al design-ului.

Iata cateva caracteristici ale “bestiei”:

–   Procesor Intel i7 2630QM, Quad Core, 2GHz, 6MB Cache,

–   Memorie 16 GB RAM DDR3 1333 MHz, 4 x 4 GB

–   Stocare 1 TB SSH 7200 rpm (hibrid HDD si SSD)

–   Placa video dedicata nVidia GeForce GTX 460M cu 3GB RAM

–   Ecran LED de 15,6 inch FullHD 1920 x 1080

–   Doua porturi USB 3.0

–   Windows 7 Ultimate original

–   Unitate optica Blue-Ray

–   Camera Web de 2.0 megapixeli

Poate voi aveam ocazia candva sa testez jucaria si sa-i fac un Whacky review impreuna cu PercivalComics.

De patru ani de cand am carnet si masina, am inceput sa testez si in viata reala o parte din lucrurile pe care le faceam in jocuri. Nimic ilegal. Va asigur. :)

Mi se intampla ca noaptea, dupa o sesiune intensiva de jucat, sa-mi vina cheful de condus in viata reala. Asa ca ma urc la volan si incep sa bantui prin Bucuresti sau intru pe autostrada, conduc 20 – 30 de km si ma intorc acasa.

Am plecat acum vreo doi ani, intr-o vineri noapte dupa cateva ore de jucat, intr-o scurta plimbare cu masina pe autostrada Bucuresti – Pitesti. Scurta plimbare s-a transformat insa intr-o calatorie de doua zile pana la Craiova.

Sa le fi vazut fetele prietenilor mei cand le-am batut la 6 dimineata la usa. Priceless.

Chiar si acum, in timp ce scriu acest articol, am o pofta nebuna de condus. Din pacate, insa, in seara asta nu pot conduce :( Am apucat sa beau la masa de seara un pahar de vin si ca sofer responsabil ce sunt :D nu ies in trafic, chiar daca cantitatea de alcool e aproape neglijabila.

In incheiere, va invit sa-mi povestiti ce “guilty pleasure” aveti si ce joc ati jucat ultima data.

Nota: Acest articol este pentru concursul Superblog.

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: