Ce inovatii ti-ar placea sa vezi la electrocasnicele tale?

Blogatu a organizat iar un concurs care imi place :) Nu datorita premiului oferit ci datorita dorintei Beko de a primi un feedback din partea bloggerilor privind ce inovatii isi doresc in produsele lor.

Sunt client Beko de vreo 10 ani (frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, hota) si n-am avut niciodata probleme cu ele chiar daca la noi in zona reteaua electrica are o mare problema: se opreste si porneste curentul cand iti e lumea mai draga. Nu vreau sa-mi stric norocul asa ca… GO Beko, GO! :)

Am vazut ca cei de la Beko au incorporat o noua functie in gama de electrocasnice Smart Blue.

Functia Active Fresh Blue Light (lumina albastra, activa permanent in interiorul compartimentului de fructe si legume al frigiderului) mentine efectul de fotosinteza si pastreaza prospetimea si proprietatile nutritive, vitaminele fructelor si legumelor pentru mai mult timp.

Ar fi interesant daca ar implementa in frigidere o functie care mi-ar permite sa fac urmatoarele:

1) Sa stabilesc o anumita suma de bani care sa fie cheltuita saptamanal,

2) sa-mi definesc care sunt produsele de care am neaparata nevoie si care nu trebuie sa-mi lipseasca din frigider (paine, oua, lapte, iaurt, rosii, mustar etc.) si sa le scanez de fiecare data cand arunc cutia/borcanul produsului

3) la sfarsit de saptamana, la o ora prestabilita si in functie de calendarul meu (frigiderul trebuie sa aiba acces la Google Calendar-ul meu) sa comande printr-o firma de livrari la domiciliu produsele.

La masina de spalat rufe m-as bucura daca ar exista o functie Spalat rufe cu par de pisica, functie care sa ma ajute sa elimin parul de pisica de pe hainele negre in primul rand.

Ca posesor de pisica cu par lung, as cumpara o astfel de masina daca m-ar scuti de chinul saptamanal de periere a hainelor inainte de a le spala.

Acestea sunt cele mai stringente chestiuni pe care le doresc implementate. Mi-ar salva ore bune din viata petrecute inutil.

Leave a Reply