Jack Daniel’s VIP party 2011

Joi seara mi s-a intamplat unul dintre cele mai faine lucruri din viata mea.

Stiti ca-s obsedat de muzica rock si particip cu placere la oricate evenimente din domeniu am timp. Ei bine, acum n-am fost la un concert rock. Am fost la un concert oldies but goldies in Fratelli, cu ocazia implinirii a 161 de ani de la prima sticla de whiskey  facuta de Jasper Newton “Jack” Daniel.

Seara a inceput cu un scurt stand-up comedy realizat in cadrul conferintei de presa, stand-up inceput de “capul rautatilor” – Coolio care ne-a facut sa radem cu lacrimi si ne-a marturisit ca daca nu ar fi existat muzica rap, probabil ca ar fi fost la inchisoare sau mort. Am aflat, de asemenea, ca s-a apucat de gatit si ca a lansat o carte intitulata Cooking with Coolio, carte care te poate ajuta sa devii un adevarat “kitchen pimp”.

Iata un mic citat din carte:

“[My mom’s] fried chicken would literally put on tennis shoes and run the fuck into your mouth.”

Raluxa a beneficiat de atentia lui Haddaway in timpul conferintei, care s-a dus si s-a asezat chiar langa ea.

Dupa incheierea conferintei ne-am mutat din Lounge in Studios si a inceput petrecerea.

Nu-mi venea sa cred ochilor si urechilor. Oamenii din jurul meu dansau si cantau la unison cu vedetele, ciocneau un pahar de Old no. 7 cu  Coca Cola sau energizant, iar viata parea mai usor de suportat :).

Rand pe rand, Snap, Technotronic, Haddaway, Joey B Ellis, C+ C Music Factory au incalzit atmosfera cu mici interventii din partea lui Coolio, care a fost desemnat MC-ul evenimentului.

Momentul culminant, care s-a nimerit sa fie si ultimul pe lista, a fost sustinut Coolio care a cantat celebra Gangster’s Paradise.

Locatia a fost foarte bine aleasa, Fratelli cred ca e la ora actuala cel mai fain club din Bucuresti si de ce nu, din tara. Sonorizare de exceptie, fara microfonie, fara bazaituri enervante. Oameni deschisi, indiferent daca au fost vedete TV, radio sau bloggeri mai mult mai putin celebri.

M-am distrat pana la 3 dimineata alaturi de Roxana Baesu, Alexandra Bideaua – colegele mele si de Carmen, careia ii ramanem datori pentru invitatie.

Leave a Reply