Si a fost si Webstock 2011

Vineri a avut loc cea mai mare conferinta despre social media din Romania organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania, Webstock.

Am participat la partea de dimineata si am apucat sa ii ascult printre altii pe Cabral, Ivan Patzaichin si Cristina Bazavan. Povestea lui Patzaichin am auzit-o de atatea ori incat m-am plictisit de ea dar totusi, simpla lui prezenta in sala si modestia lui m-au facut sa-l privesc cu alti ochi.

In pauza de pranz am plecat spre birou si nu am mai putut reveni decat la Gala de premiere. Ce proiecte au luat premii gasesti aici.

Participarea la un astfel de eveniment este recomandata oricarui blogger sau oricarei persoane din departamentul de marketing sau online al oricarei :) firme. Reprezinta o nemaipomenita oportunitate de a discuta cu cei pe care ii citesti, de a-ti face noi contacte sau pune la punct noi colaborari.

Petrecerea de dupa eveniment reprezinta si ea o oportunitate de a iti face noi contacte. Bloggerii sau persoanele cu care doresti sa porti o discutie sunt mai relaxate, sunt intr-un mediu non-business iar deschiderea lor pentru o discutie este mai mare.

Raluca a scris un articol minunat despre Webstock, articol care a prins exact esenta evenimentului. Va invit sa-l cititi.

Leave a Reply