Particip la SuperBlog 2011

Am luat decizia de a raspunde provocarii lansate de PCNews.ro, SwissPlan.biz si Rack de a scoate timp de 2 luni de zile tot ce am mai bun ca blogger pentru a castiga marele premiu de 2500 de dolari pus la bataie in cadrul concursului SuperBlog, concurs cu premii in valoare totala de 13.000 dolari.

Practic, timp de 8 saptamani voi scrie cate un articol pe o tema data de ei, articole care se vor incadra in limita minima de 300 cuvinte si limita maxima de 600 cuvinte.

Iata cateva informatii despre Superblog direct de la organizatori:

SuperBlog va provoaca sa scoateti la iveala tot ce aveti mai bun ca bloggeri: sa fiti inventivi si sa va impresionati pozitiv juriul si contracandidatii, sa legati prietenii, sa fiti deschisi si proactivi si astfel sa va creati noi oportunitati de dezvoltare – personala si profesionala – prin intermediul propriului blog. Noi credem ca bloggingul poate fi: si placut, si util; si serios, si jucaus; si pasiune, si profesie. Si te vom ajuta sa te afirmi provocandu-te sa scrii mai bine decat ai fi crezut ca poti, sa intelegi mai bine cerintele mediului de business pentru a te pregati pentru viitoarele afaceri, sa faci emisiuni live la radio si… mai avem surprize.

Mai multe detalii aici.

Acestea fiind scrise, imi urez singur mult succes si un binemeritat loc I iar pe voi va invit sa participati.

Leave a Reply