Bring us to life

Acum ceva vreme am vazut concursul pe care il organizeaza Blogatu si AllView, care pun la bataie o tableta AllView AllDro 2 in cadrul unui “mic” concurs in care trebuie sa raspunzi la urmatoarea intrebare: “De ce am nevoie de un Tablet PC?“.

Daca va simtiti inspirati de povestirea mea de mai jos, va invit sa participati. Mai aveti timp pana in data de 24.09.2011, ora 23.59.

Intrebarea concursului trebuie sa recunosc ca este o intrebare grea pentru cineva care apreciaza mai mult utilitatea unui obiect decat dorinta pura si subiectiva de a detine un anumit obiect. Da, sunt om :) si mai am si eu rataciri de moment, dar in general ma ghidez dupa utilitate si apoi satisfacerea unei placeri de moment.

Asa ca, a trebuit sa ma gandesc ceva timp pana am gasit acea nevoie care nu este urgenta dar care va trebui in viitor sa o satisfac. Si aici ma refer la necesitatea achizitionarii unei tablete de desenat sau a unui Tablet PC pentru genialul ilustrator din spatele Percival Comics – proiectul pe care il detin alaturi de alti doi prieteni.

M-am gandit ca ar fi buna tableta AllView pentru ca-i usoara, tine bateria mult si poate sa o ia cu el in calatoriile lui pentru a fi in contact cu ideile dezvoltate pentru proiect, ca are dimensiuni faine si nu mai trebuie sa rupa bretelele de la rucsac din cauza greutatii. Dar totusi, parca nu e o motivare suficienta.

Asa ca, am dezvoltat primul sketch care trebuia sa devina desen pentru articol:

1) Percival sta la umbra unui copac intr-o pozitie de meditatie… si recita mantra …Om mani padme hum…

Apare Aeon: Percival, ce faci? Hai sa mergem. Deja am intarziat!

2) Om mani padme hum… se aude de la Percival si nu se misca.
Aeon: Percivaaaal, trezeste-te! Ce tot faci aici?

3) Percival: Incerc sa ma concentrez pentru a-i transmite ilustratorului nostru sa nu uite maine de noi…
Aeon: Pfff… Esti dus! Imediat te rezolv!     si scoate o tableta de undeva.

4) Percival tot in pozitia de meditatie, i se maresc ochii si intreaba: Ce-i asta?
Aeon: O tableta AllView!… si mestereste ceva acolo si zice: Gata! I-am transmis un e-mail si o invitatie in calendar!

5) Percival perplex murmura: Tableta? Allview? E-mail? Calendar? …. Stii Aeon? Nu credeam ca esti atat de tocilar!

 

Imaginati-va desenul. Ar fi iesit fenomenal. Si da, am facut un episod cu Percival si Aeon fara a-i desena, episod intitulat The Void.

Cand eram pe punctul de a porni desenul, ne-am dat seama ca totusi nu avem nevoie de tableta pentru a tine legatura ci pentru altceva, mult mai important.

Va puteti da seama pentru ce?

Pentru desen, domnilor si doamnelor. Avem nevoie de tableta pentru ca mult slavitul ilustrator sa isi poata finaliza desenele chiar si in varf de munte.

Si cum puteam demonstra aceasta nevoie fara un desen in stilul nostru? Nu s-a putut. Asa ca, iata ce a iesit… Enjoy!

Click pe imagine pentru a mari.

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply