Castiga o calatorie de 2 persoane in China

Ambasada Chinei in Romania organizeaza in perioada 1 august – 10 septembrie cea de-a II-a editie a concursului “Cine stie, castiga – Fascinanta China 2011“.

Concursul consta in 20 de intrebari despre China, dintre care 15 intrebari cu alegerea variantei corecte si 5 intrebari de completat in spatiile libere.

Raspunsurile trebuiesc trimise pana la data de 10 septembrie 2011, data limita a concursului, la adresa de e-mail fascinantachina@gmail.com.

Juriul format din personalul Ambasadei va evalua raspunsurile participantilor. Cele care contin raspunsuri corecte la toate intrebarile concursului vor intra in tragerea la sorti pentru castigarea premiilor puse in joc.

Vor fi acordate urmatoarele premii:
– Marele Premiu constand intr-o excursie de o saptamana pentru 2 persoane in China (Beijing, Suzhou, Hangzhou si Shanghai), la inceputul lunii octombrie;
– 1 premiu I constand intr-un Laptop Lenovo ThinkPad EDGE 15.6″;
– 4 premii II a cate un telefon mobil Huawei sau ZTE;
– 6 premii III constand in cate o bicicleta DHS 2642 18V;
– 50 de suveniruri ca premii de consolare a cate un stick USB Netac de 4GB.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 13 septembrie. Pentru a asigura corectitudinea si transparenta extragerii, 10 participanti la concurs vor fi invitati sa ia parte in juriul de omologare. Raspunsurile corecte si numele castigatorilor vor fi publicate pe site-ul Ambasadei la data de 14 septembrie 2011, iar decernarea premiilor va avea loc pe 29 septembrie 2011, în cadrul receptiei dedicate Zilei Nationale a Chinei, la sediul Ambasadei (Sos. Nordului nr. 2, sector 1, Bucuresti).

Premiile vor fi inmanate pe baza cartii/buletinului de identitate. Deci, daca te vei numara printre fericitii castigatori, sa nu uiti acest document acasa.

Puteti sa descarcati de aici intrebarile concursului, intrebari care iti solicita un pic skill-urile de Google searcher :)

Va urez multa bafta si sper sa ne vedem in China :)

Detalii despre concurs aici.

Discussion

    • Razvan
    • Razvan

Leave a Reply