Tu ce-ti cumperi online?

Am apelat in ultima perioada din ce in ce mai mult la magazine online pentru a cumpara tot felul de produse: mouse, tastatura, ram, carti, tricouri, RCA, asigurarea obligatorie a locuintei… Am utilizat chiar si serviciile unei case de comenzi online pentru a-mi elibera un pic de timp.

Am prieteni care au achizitionat inele de logodnaverighete, lantisoare sau biberoane :).

E usor sa cumperi online, e destul de sigur, nu pierzi timp prin magazine, ai toate informatiile de care ai nevoie la dispozitie si de ce nu, poate constitui chiar o placere vanarea reducerilor.

Pentru mine, insa, a disparut acea placere a atingerii obiectului dorit inainte de achizitie, acel sentiment pe care ti-l ofera o carte noua pe care o alegi dintre multitudinea de carti similare, acel sentiment pe care ti-l ofera probatul unei haine noi sau a unei perechi de pantofi.

Eu sunt mai tipicar, mai ales cand e vorba de carti. Imi place sa ma uit la coperti, sa caut zgarieturi, foi indoite sau patate sau carti legate gresit. Prin achizitia lor online nu mai pot face aceasta selectie si mereu am fost dezamagit. Am primit carti cu tot felul de zgarieturi sau valurite (ca si cum ar fi fost udate), coperti ingalbenite de la statul la soare etc.

Tricourile cumparate nu mi se potrivesc prea bine, chiar daca sunt potrivite ca marime…

De la ultimele carti cumparate acum o saptamana m-am decis, ca cel putin cartile, sa nu mai cumpar online, indiferent de reducerile oferite.

Voi ce va cumparati online? Ati simtit vreodata sentimentul ca va lipseste ce atunci cand comandati ceva online?

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply