Ce vi se pare anormal in seria aceasta de citate?

Citeam astazi informatii despre noua achizitie a Google, Motorola. Dintr-un articol in altul am ajuns la comunicatul de presa oficial (aici) si la citatele postate tot pe site-ul oficial cu aceasta ocazie (aici).

L-am citit pe primul. L-am citit pe al doilea. Cand am ajuns insa la al treilea sentimentul de deja vu s-a amplificat exponential. Cand am ajuns la al patrulea, deja a trebuit sa ma uit la primele trei pentru ca nu-mi venea sa cred cat de putina imaginatie a avut cel care le-a creat.

We welcome today’s news, which demonstrates Google’s deep commitment to defending Android, its partners, and the ecosystem.

– J.K. Shin
President, Samsung, Mobile Communications Division

I welcome Google‘s commitment to defending Android and its partners.

– Bert Nordberg
President & CEO, Sony Ericsson

We welcome the news of today‘s acquisition, which demonstrates that Google is deeply committed to defending Android, its partners, and the entire ecosystem.

– Peter Chou
CEO, HTC Corp.

We welcome Google‘s commitment to defending Android and its partners.

– Jong-Seok Park, Ph.D
President & CEO, LG Electronics Mobile Communications Company

Expresia asta, commitment to defending Android and its partners, a devenit subit enervanta.

Si eu am citate create deja si salvate intr-un document, citate pe care le folosesc de fiecare data cand am ocazia. Dar totusi, sa utilizezi aceeasi expresie in patru citate pozitionate si unul dupa celalalt mi se pare o greseala din partea Google. Poate ca daca le-ar fi integrat printre alte citate ar fi scapat cu vederea, dar nu cred.

Ochiul vigilent al presei si al carcotasilor nu doarme niciodata.

Voi aveti citate deja create?

Motorola Google logo

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: