M-ai alege sa fiu manager de vacanta?

M-a intrebat intr-una din zilele trecute Haotik cum as organiza o vacanta de 5 zile pentru un grup de prieteni… Cum i-as distra si ce as face astfel incat sa se simta minunat?

Prima intrebare pe care i-am pus-o a fost: Am vreo limita de suma sau pot sa-mi imaginez vacanta perfecta? Raspunsul lui negativ m-a facut sa ma simt ca un mini seic care se preocupa de fericirea si placerile vinovate sau nu, ale prietenilor sai si am dat drumul la imaginatie. Ca mic disclaimer, acest post participa la un concurs organizat de Valdor (detalii mai jos).

Primul lucru pe care l-as face ar fi sa inchiriez un Gulfstream G650 pentru ca seicul din mine, fiind predispus arogantelor, vrea sa calatoreasca in lux si foarte rapid, iar un private jet se potriveste de minune traseului pe care il are in minte.

In prima zi a mini vacantei am lua micul dejun pe un yacht de lux din Saint Tropez alaturi de Luc Besson (de la care vreau neaparat o poza in timp ce poarta un tricou imprimat fața seicului si prietenii sai :D) si Michael Schumacher (mi-a zis acum cateva zile la telefon ca are un vin numa numa, facut de manutele lui din strugurii culesi din podgoria pe care o detine in ST).

Pranzul il vom lua in mers, intr-una din minunatele limuzine lungi din era F. Scott Fitzgerald,  Lincoln din 1927 (poza via conceptcarz.com), in timp ce admiram palatele roz si resedintele celebritatilor.

Seara ne va prinde in Ibiza si vom redeschide vestitul Privilege pentru o noua petrecere Manumission, in cinstea celor 15 ani de Manumission.

Dimineata ne va gasi in Manumission Carry On (Bora Bora) petrecand alaturi de Johnny Golden, Carl Djd, Stuart Price si alti obisnuiti ai petrecerilor din Privilege si Amnesia.

Iata un mic preview:

Pranzul si seara ne vor prinde in Marrakesh, negociind diferite cumparaturi in acel minunat de alambicat souk (bazar cu de toate) pentru care este vestit. Veti putea incerca sa imi goliti conturile cumparand mirodenii felurite, care te ademenesc si iti incanta simturile, diferite obiecte din lemn lucrate manual sau, de ce nu, perne din par de camila pentru cei cu dosul mai finut :).

Marrakesh va insemna pentru voi si un mini test privind abilitatile voastre de negociatori. Sa va vad la treaba!

Vom inopta intr-o mica locuinta traditionala, cu  gradina si fantana in mijloc, care ne va oferi o oaza de liniste facand nota discordanta cu zumzaitul orasului.

Dimineata ne prinde in zbor spre Cairo, unde vom vizita cartierul copt din orasul vechi si vestitele biserici  biserici Al-Muallaqa sau Biserica Sf. Gheorghe, Muzeul Copt si Moscheea Al-Azhar, Al Rifai, Moscheea Sultanului Hassan precum si cea a lui Mehmet Ali (supranumita Moscheea de Alabastru) din citadela. Pe aceasta din urma imi doresc sa o vizitez de aproximativ 15 ani, de cand am vazut-o prezentata intr-un ghid de calatorie.

Poza via Wikipedia

Pranzul il vom servi intr-o minareta a Moscheei de Alabastru in timp ce privim de sus forfota de jos.

Seara ne prinde vizitand piramidele de langa Cairo. Ca tot ne prinde seara acolo, vom face o noua aroganta si vom innopta pe spatele Sfinxului :).

Dimineata ne va prinde in zbor spre Luxor unde vom vizita Valea Regilor si Valea reginelor, templele Karnak, Amun, Luxor, Hatchepsut, Colosii lui Memnon si alte asemenea minunatii ale istoriei.

Pranzul il vom servi in cadrul unei scurte croaziere pe Nil intre doua reprize de vizitat monumente iar noaptea o vom petrece tot pe Nil inconjurati de miresme imbatatoare de la uleiuri parfumate si tutun aromat.

Mare parte din ultima zi o vom petrece calatorind spre China pentru a ne da cu parapanta in “muntii Hallelujah”, zona Zhangjiajie, provincia Hunan. De ce tocmai aici? Pentru ca stiu ca sunteti fani Avatar si vreau sa zburam printre celebrele piscuri ale lumii Pandora.

Poza via http://news.xinhuanet.com

Mno, acum cine merge cu Seicul Razvan in aceasta calatorie?

P.S. Nu sunt seic, probabil nu voi castiga la loto si nici nu ma voi impiedica de vreo valiza de bani pentru a duce la indeplinire acest plan asa ca haideti se mergem la Baia Rosie.

Au un All inclusive foarte fain!

Poti sa incerci sa castigi o noapte la Baia Rosie, daca ai blog, in cadrul concursului organizat de Haotik.

Discussion

 1. ALINA
  • Razvan
 2. Monica
  • Razvan
  • Razvan
  • Razvan
  • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: