Concurs Ianuarie

O parte dintre voi stiu ca sunt fan CDuri originale, indiferent daca sunt cu muzica sau filme. Acasa am o colectie de aproximativ 300 de titluri stranse de prin toate colturile lumii: Japonia, Australia, USA, Canada, Brazilia etc.

De aceea, vreau sa ofer unuia dintre voi trei dvduri cu filme.  Nu le-am ales dupa subiect ci in functie de unii dintre actorii mei favoriti: Kevin Spacey, Jennifer Love Hewitt si Eric Roberts.

As prefera ca cel/cea care va castiga dvdurile sa fie din Bucuresti ca sa i le pot inmana personal la o ceasca de cafea, pahar de suc sau ce-si doreste.

In cazul in care castigatorul nu este din Bucuresti, voi trimite dvdurile prin Posta Romana la adresa pe care mi-o va comunica.

Modalitatea de a castiga este simpla: pune un comentariu la acest articol in care imi recomanzi trei dintre filmele si/sau actorii tai preferati. Din recomandarile voastre voi alege trei filme pe care le voi oferi la un alt concurs.

Alegerea castigatorului/castigatoarei o voi face prin intermediul random.org si o voi filma.

Durata concursului: 17.01.2011-31.01.2011 ora 19.00. Castigatorul va fi anuntat a doua zi.

Premiu:

Omul Sefului (Swimming with sharks)

Kevin Spacey, Frank Whaley, Michelle Forbes

Poveste: Buddy Ackerman (Kevin Spacey), un magnat al industriei cinematografice, il angajeaza ca asistent pe Guy (Frank Whaley), proaspat absolvent al unei facultati de profil, care vede in acest loc de munca o ocazie de aur. In ciuda avertizarilor primate de la angajatii lui Buddy, Guy este optimist. Din nefericire, Buddy se dovedeste a fi angajatorul iadului, supunandu-l pe asistentul sau la umilinte publice sau obligandu-l sa se ocupe de lucruri nesemnificative. In timpul unei conversatii telefonice dintre Dawn (Michelle Forbes), iubita sa, si Buddy, Guy este lasat sa creada ca intre cei doi exista o aventura. Drept razbunare, Buddy va fi rapit. Aflat la mila lui Guy, Buddy isi va arata pentru prima data latura umana, povestind o intamplare care il va marc ape Guy si care il va face sa-si puna ordine in viata.

httpv://www.youtube.com/watch?v=UH9OLQh46FY

Confesiunile unei sociopate

Jennifer Love Hewitt

Poveste: Ajunsa in numai cativa ani, la un nivel social unde aerul incepe sa se rarefieze, lucru care le da ameteli celor slabi de inger si ii face sa nu mai gandeasca foarte limpede, Katya Linvingston (Jennifer Love Hewitt) e in stare sa calce in picioare pe oricine ar incerca s-o opreasca din ascensiune. Cand este luata in vizor de un nesuferit de inspector financiar, ea incepe sa-si noteze meticulos toate tranzactiile si, de dragul amuzamentului, sau poate roasa de singuratate, adauga pe margini tot soiul de comentarii, transformand notitele intr-un jurnal personal sui generis. Amintiri, ganduri si pareri despre prieteni si dusmani, mai mult sau mai putin declarati, toate vazute dintr-un unghi atat de individual, incat cinismul lor, pe alocuri mitocanesc, face deliciul scenariului.

httpv://www.youtube.com/watch?v=RBizi_QaTCg

Graves End

Eric Roberts, Daniel Roebuck, Steven Williams

Film premiat la Chicago Horror Film Festival, Shockerfest International Film Festival, Indie Horror Film Festival

Nu va dau prezentarea filmului.

httpv://www.youtube.com/watch?v=10OlT63-5mE

UPDATE 31.01.2011:

Comentarii primite:

1) Make
2) Andra
3) Stefan Murgeanu
4) Stela
5) Myry
6) Katairobi
7) Dorian
8) Stamorello
9) Cristina
Castigator: 8 – Stamorello
Felicitari. :)
Inregistrare extragere:

Discussion

  • Razvan
  • Razvan
  • Razvan
 1. Stela
  • Razvan
  • Razvan
  • Razvan
  • Razvan
 2. Cristina
  • Razvan

Leave a Reply