Concurs Allview

Blogatu are un concurs cu un premiu interesant pentru mine… un telefon mobil dual-sim Allview Q1 G3T. Si am zis sa incerc sa-l castig mai ales ca ma bate gandul in ultima perioada sa renunt la cele doua telefoane pe care le tot car dupa mine, Nokia 2630 si Motorola V360.

Intrebarea a fost simpla: Ce as face cu un telefon dual-sim si de ce am nevoie de un asemenea gadget?

In primul rand vreau sa renunt la “povara” de a cara dupa mine cele doua telefoane mobile. E destul de aiurea sa ai buzunarul plin de telefoane. E si mai aiurea cand pleci pe undeva prin tara si trebuie sa iei dupa tine si 2 incarcatoare. Doamne fereste sa uiti vreunul acasa ca esti terminat. Nici nu se potrivesc incarcatoarele ca sa iau doar unul dupa mine.

Am patit o data sa uit incarcatorul la Slobozia de la Nokia si sa plec cu telefonul aproape descarcat in ideea ca il voi incarca cand ajung la Bucuresti. Wrong… Noroc ca am gasit luni la birou o colega la munca care are tot telefon Nokia iar incarcatorul ei se potrivea la telefonul meu. Dar cum nu putea sa mi-l aduca decat marti, am stat fara unul din telefoane o zi, zi in care am turbat de nervi datorita faptului ca tot trebuia sa schimb cartelele in Motorola.

In al doilea rand, m-am uitat pe specificatii si mi se pare ca ar putea fi un “cal de munca” pentru cei care vorbesc si asculta multa muzica la telefon. Deci, clar mi se potriveste. Iar metoda folosita pentru citirea mailurilor (Pushmail) si micsorarea traficului mi se pare destul de interesanta. M-ar ajuta foarte mult sa pot sa-mi citesc mailurile direct pe telefon.

In al treilea rand, urmeaza ziua mea si as vrea un asemenea cadou. Promit un review pe cinste.

Nu prea am incredere in marcile romanesti de calculatoare, televizoare sau alte electronice. As vrea ca Allview Q1 G3T sa-mi schimbe parerea si sa pot afirma ca avem un producator de telefoane mobile dual-sim care se poate bate cu orice companie mare.

Leave a Reply