Recital Ronan O’Hora

Aseara, prin bunavointa celor de la Maguay am mers la Recitalul extraordinar de pian cu Ronan O’Hora.

Trebuie sa va zic ca am aflat in sfarsit ce inseamna semnele ^MI sau ^TT de pe contul lor de twitter. :) Initialele persoanelor care se ocupa cu promovarea :))

Tot respectul pentru ei. Au cumparat vreo 15 bilete pentru aceasta cauza nobila si le-au dat propriilor angajati. Mai rar asemenea firme.

Din pacate, farmecul muzicii tot era anulat de persoane care: vorbeau la mobil in sala, isi lasasera copii mici sa alerge prin sala, telefoane mobile care nu erau puse pe silent ascunse bine in cotloanele buzunarelor, persoane care au venit la un asemenea spectacol doar pentru a mai prinde o portie de ras pe baza unor glume tampite spuse de sot/sotie/iubit/iubita/sef. Rusine lor.

Au venit la un asemenea concert doar pentru a strica si placerea celorlalti.

In final, va las sa audiati ultimele 2 minute din recital. :)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CO_Zjgh2Ocg&w=480&h=300]

 

Detalii despre concert

Concertul caritabil organizat de Genesis pe data de 25 de noiembrie este menit sa il ajute pe domnul doctor Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de Terapie Intensiva Nou-nascuti a spitalului Marie Curie. Incasarile vor fi donate pentru achizitionarea unui aparat care detecteaza surditatea inca din perioada de viata neonatala.

Pianistul britanic va fi prezent pentru prima oara in Romania, el acceptand sa isi puna benevol talentul in serviciul unei cauze nobile. Haideti sa ii urmam exemplul!Haideti sa demonstram inca o data ca solidaritatea si compasiunea nu au disparut din societatea noastra!

Sa nu  ramanem indiferenti la problemele sistemului de sanatate din România, mai ales acolo unde sunt afectati copiii!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: