Hai la Turneul Metropolitan de Rugby, sambata – 3 iulie 2010

Asociatia Galaxia Sport in colaborare cu Asociatia Metropolitana de Rugby si Federatia Romana de Rugby organizeaza sambata, 3 iulie 2010, incepand cu ora 09.00 pe stadionul Arcul de Triumf, Turneul Metropolitan de Rugby, la care vor participa echipele:

–              Jandarmeriei Romane

–              Politiei Romane

–              A.S. Pompierul

–              M.Ap.N.

–              Primariei Mun. Bucuresti

–              TVR

–              Wind94 Team

–              Bucuresti Barbarians

–              Irish Spirit

–              Adevarul – Click

–              Asociatiei Presei Sportive

–              Blogger Team

Evenimentul face parte din campania inceputa de catre Asociatia Galaxia Sport prin care se doreste readucerea in atentia publicului a rugbyului, un sport care are o istorie extraordinara, dar a fost uitat sau neglijat in ultimul timp. De asemenea, prin programul national de rugby-tag, Galaxia Sport doreste sa creeze un mediu natural si eficient de  selectie  a viitoarei generatii de rugbysti.

Trofeul turneului va fi inmanat echipei castigatoare de catre organizatori in cadrul unei ceremonii festive si va fi pus in joc anul viitor de catre invingatori.

Programul evenimentului va fi stabilit de comun acord inainte de inceperea competitiei.

Sponsori: Wind94, Cumpana, Primaria Capitalei, Muller, Federatia Romana de Rugby, Asociatia Galaxia Sport si Asociatia Metropolitana de Rugby

Parteneri media: info-sport.ro, sportlocal.ro, medialook.ro

Puteti confirma participarea dvs. la acest eveniment pe pagina de Facebook a asociatiei (http://www.facebook.com/pages/GalaxiaSport/111036882277429) si pe Twitter utilizand hashtagul #rugbycup.

Despre Asociatia Galaxia Sport

Asociatia Galaxia Sport a fost infiintata in octombrie 2007 in vederea dezvoltarii rugby tag-ului in scolile din Bucuresti si apoi in zona metropolitana. Asociatia s-a bucurat de inca de la inceput de sprijinul Federatiei Romane de Rugby si a reusit sa organizeze Campionatul regional de rugby pentru tineri sub 18 ani si Campionatul Interscolar de Rugby-Tag.

Am decis sa demaram campionatul de rugby-tag asumandu-ne o dubla responsabilitate – atat in fata sportului cat si in fata copiilor. Daca am ales sa stimulam interesul copiilor pentru rugby, am facut-o si pentru ca acestia sa aiba acces la bucuriile pe care le poate aduce jocul. Rugby-tag este o combinatie perfecta intre distractie si energie, aducand in aceeasi masura entuziasm, motivatie si sanatate” a declarat domnul Marian Ceausu, presedintele asociatiei.

Proiectele asociatiei

– Wind94 Rugby Cup, prima cupa nationala de rugby pentru copii cu varstele intre 8 si 12 ani din Romania

– Campionatul Regional de Rugby pentru tineri sub 18 ani

– Turneul Metropolitan de Rugby la care se pot inscrie cluburile bucurestene si cele din zona metropolitana care au echipe complete pentru toate categoriile de varsta (U10, U12 si U14)

– Campionatul Interscolar de Rugby-Tag

– Emisiunea Galaxia Sport care poate fi urmarita in fiecare vineri incepand cu ora 8.30, pe canalul OTV, emisiune prin intermediul careia se incearca promovarea tuturor sporturilor si a celor care au participat si castigat diferite competitii. Diferite editii ale emisiunii pot fi urmarite pe Youtube.com/GalaxiaSport

Date de contact:

Asociatia Galaxia Sport

Dl. Marian Ceausu, presedintele asociatiei

Office@galaxiasport.ro

Razvan Bucur, PR specialist

asoc.galaxia.sport@gmail.com

Twitter.com/GalaxiaSport

Facebook.com/GalaxiaSport

Leave a Reply