Daca vrei sa ma contactezi pentru:

– a-mi propune o iesire la o bere,

– o colaborare,

– un job part-time,

– a-mi dona componente de calculator pe care sa le utilizez pentru Adapostul de Zi si de Noapte pentru Copiii Strazii (detalii aici si aici),

– sau pur si simplu pentru a ma saluta,

imi poti scrie pe adresa office{@} razvanbucur(.)ro

Nu ma contacta daca:

– vrei sa facem schimb de linkuri si nu am baut nici macar o bere impreuna.

3 Comments

 1. Buna Razvan,
  as avea si eu cateva calculatoare mai vechi, pe care l-as dona cu placere, mi-au ramas de cand imi functiona firma, din 2005-2008, pentru mine nu mai sunt destul de puternice si oricum nu as putea singura sa lucrez la mai multe calculatoare in paralel :)
  Momentan le tin la un prieten la Mogosoaia, dar as putea sa ma duc in weekend si sa le strang. Numai sa imi zici cum as putea sa iti dau ti-e, nu imi convine sa ma duc in zona Ferentari. Eu stau pe sos. Stefan cel Mare.

  As mai avea o intrebare, daca poti sa ma ajuti, folosesc programe pentru randari, Archicad+Artlantis, Autocad, Corel etc. si am luat un laptop Asus G750JS, numai ca pe site au scris ca are placa video memorie 6G si defapt are 2G (este cumva 2G fizic si 2 virtuali – nu prea inteleg chestia asta). Nu stiu ce sa fac, daca sa returnez sau nu, calucaltorul este de gaming, dar una de grafica costa mult mai mult, oare influenteza cu ceva placa video la randari? la rapiditate? am vazut alte laptopuri asemanatoare cu placa video de 4GB.

  Reply
 2. Salut,

  Ma poți ajuta cu un inel de logodna personalizat.

  Iar ca idee, eu sunt pescar si sa fie o tema legat de pescuit sau un ac de peste:))

  Tel meu este XXXX (numar de mobil eliminat pentru a nu primi spam)

  Reply

Leave a Comment.