iPhone 7 256 GB cu 1000 lei reducere

iphone 7 256 GB

In urma cu cateva zile au fost lansate noile iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X iar magazinele online au inceput sa ofere discounturi pentru perioade mai lungi in incercarea de a scapa de stocuri.

Nu sunt fan Apple, chiar nu ma inteleg cu OS-ul lor dar urmaresc evolutia tehnologiei propuse. iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt upgrade-uri ale modelelor vechi, pastreaza acelasi design dar vin cu un upgrade al componentelor. iPhone X, insa, beneficiaza de un design nou si o serie de caracteristici care-l diferentiaza de celelalte telefoane Apple dar il apropie foarte mult de design-ul Samsung.

Sa revin, insa, la tema acestui articol. eMAG ofera iPhone 7 256 GB cu 1000 lei reducere, iPhone 7 32 GB cu 500 lei reducere si iPhone 7 128 GB cu 1000 lei reducere.

Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate in toamna anului trecut, inca fac fata cu succes tuturor aplicatiilor pe care le gasiti in appstore. Fie ca va doriti un model jet black, un model negru mat sau un model Rose Gold, la eMAG le gasiti cu siguranta. Sunt disponibile atat la eMAG, cat si la alti vanzatori din Marketplace. La unele modele mai sunt disponibile doar cateva bucati, la altele modele gasiti un stoc suficient de mare.

Surprinzator, la modelul Jet Black de 256 GB mai sunt doar 2 bucati in stoc la QuickMobile si eMAG.

Si in sectiunea de resigilate am gasit produs cu zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis si cu discount suplimentar fata de cel din promotie. Produsele resigilate pe care cei de la eMAG le vand sunt verificate temeinic inainte de a fi repuse in vanzare si beneficiaza de garantie pe masura. Atentie, insa, la descriere si la pozele aferente (daca sunt disponibile) pentru a nu achizitiona un produs lovit.

Am mai citit povesti/comentarii pe net in care oamenii se plangeau ca nu au primit produsul achizitionat si au primit unul lovit. Banuiesc, insa, ca nu au dat click pe butonul care trebuia.

Spor la cumparaturi!

Leave a Reply