Reteaua de restaurante K-Grill a lansat cafeneaua Kaffe-in

Kaffe-in K-grill

Miercuri seara, 21 octombrie 2015, am participat alaturi de cativa jurnalisti si blogeri care activeaza pe nisele arta culinara, HORECA, lifestyle si timp liber la lansarea cafenelei Kaffe-In in Mega Mall, in food-court etajul 2.

Parte din reteaua de restaurante K-Grill, alaturi de K-Grill Piata Victoriei, K-Grill Baneasa Mall si K-Grill Mega Mall cafeneaua are in meniu 33 tipuri de cafea cu si fara cofeina si o serie de dulciuri care iti lasa gura apa.

Nu prea merg in mall-uri, in Vitan mergeam cel mai des in urma cu cativa ani. Dar pentru Chocolate Delight, un mousse de ciocolata cu arahide si caramel care ti se topeste in gura, merge sa fac un detour saptamanal.

Spatiul e fain amenajat dar cam inghesuit. Cred ca ar mai fi trebuit cam 1m latime pentru a te putea misca cum trebuie printre scaune. Daca te uiti cu atentie pe pereti gasesti retetele pentru Tawook traditional si hummus traditional.

Daca esti microbist si nu te poti abtine sa nu iti verifici telefonul atunci cand joaca echipa ta favorita, poti sa mai tragi cu ochiul catre televizoarele amplasate in spate.

Am testat trei tipuri de shawarma – una cu vita (este foarte buna dar nu este pentru cei care nu prefera gusturi puternice. Unul dintre condimente, nu mi-am dat seama care, ii confera un gust de ars.), una traditionala (destul de buna, condimentata exact cat trebuie), una vegetariana si preferata mea: Tawook Rosu Cu Bacon (piept de pui marinat, preparat la gratar, bacon la gratar, maioneza, castraveti murati si cartofi prajiti). La toate, insa, au fost un pic cam multi cartofi fata de cum imi place mie reteta de shawarma. Am mai rontait niscaiva humus, nachos si niste aripioare picante exact cat trebuie (a se citi ca atentionare, eu mananc foarte picant din perspectiva colegilor mei).

La eveniment am avut ocazia sa urmaresc discutia colegului de masa cu proprietarul K-Grill si cu managerul K-Grill Group, Danny Barakat. Pe scurt, toate condimentele si o buna parte dintre ingredientele utilizate sunt importate din Liban pentru a incerca pastrarea retetelor originale. Se mai lanseaza inca 2 noi restaurante in Park Lake Titan si Veranda Mall Bucur Obor. Dupa ce se ajunge la un total de 5 restaurante, atunci in familie o sa isi faca simtita prezenta un nou concept de restaurant/brand.

Preturi gasiti in pozele de mai jos.

Leave a Comment.