Concurs: 4 invitatii la CantaCuzino Frequencies

CantaCuzino Frequencies

Am scris in urma cu 2 zile despre CantaCuzino Frequencies, primul festival electronico-cultural din Romania. Daca doriti sa participati, am 4 invitatii pentru voi pe care le ofer celor mai creative raspunsuri la intrebarea:

De ce iti doresti sa ajungi la acest eveniment?

Cu cat ai un raspuns mai creativ si mai interesant, cu atat creste sansa ta de a castiga 1 sau 2 invitatii (daca mergi cu iubitul/iubita).

Iata o idee care ar putea fi castigatoare: un vine/videoclip cu CD-urile pe care le detii, scoate in fata, daca ai in colectie, artisti din line-up si apoi sa raspunzi la intrebare.

Invitatiile sunt disponibile pentru toate zilele evenimentului si vor putea fi ridicate direct de la eveniment.

Evenimentul incepe in data de 28.08 asa ca o sa inchid concursul in data de 26.08, ora 21.00, castigatorii fiind anuntati in aceeasi zi.

L.E. Va rog sa precizati daca doriti sa mergi insotiti de iubit/iubita sau singuri.

20 Comments

 1. Salut,
  Ma incanta ideea festivalului CantaCuzino Frequencies, in primul rand pentru numarul mare de DJ adusi in premiera in Romania, apoi ca ar fi primul party pentru mine desfasurat intr-un castel :)

  Reply
 2. Salut.
  As vrea sa merg la festivalul CantaCuzino Frequencies pentru ca acolo imi e locul . Dj mari de muzica electronica precum Nick Warren , Guy Mantzur isi vor face prezenta intr o locatie cu totul speciala , si anume un castel, nu oricare ci Cantacuzino.. iti vine sa crezi ? stiu, nici mie ! :D Timp de 3 zile voi dansa , toata noapte pana la rasarit ( sper sa ma tina picioarele ) , voi fi inconjurat de oameni frumosi , o sa fie o atmosfera si un vibe super misto , acesta intensificandu se datorita aerului curat de munte, si locatiei bineinteles ! Inconjurat de prieteni , muzica buna in care nu poti sta locului si trebuie sa te misti, locatie superba, cum sa nu fii prezent la acest festival ? Eu unul imi doresc foarte mult sa ajung si sunt sigur ca voi avea parte de niste clipe de neuitat.

  Reply
 3. Mi-ar placea sa-i fac o surpriza iubitului meu si sa petrecem impreuna intr-o atmosfera inedita la castel acompaniati de un line up de exceptie.:)

  Reply
 4. Prima petrecere la “castelul Nababului” ma atrage pentru oportunitatea de a petrece unde odinioara o faceau doar descendentii imparatilor bizantini Cantacuzino, iar ocazia de a dansa in prezenta impunatoare a castelului Cantacuzino poate trezi ceva din romantismul pierdut al secolului trecut.
  Pe scurt primul festival electro-cultural din Romania!

  Reply
 5. Imi doresc sa ajung la Cantacuzino Frequencies. Imi doresc ca simturile sa-mi fie “gadilate” de catre My Favorite Robot, Guy Mantzur, dar in special de Nick Warren. Imi doresc sa ii revad si pe “ai nostri”, mai ales ca vor fi adunati, cu totii, sub acelasi acoperis. Imi doresc sa ajung la Busteni in weekend, pentru ca voi putea bifa in bucketlist, astfel, inca un festival electronic. Imi doresc sa simt interactiunea dintre DJ si public. Imi doresc energie, prietenie si iubire. Doar la Cantacuzino Frequencies.

  Reply
 6. Salut.
  Din momentul in care am aflat de Cantacuzino Frequencies, mi-am spus ca trebuie sa fiu acolo, atat pentru artistii care vor fi prezenti, unii dintre ei in premiera in Romania, cat si pentru locul inedit – o premiera pentru mine. Dupa experienta din acest weekend, cu siguranta ma voi simti mai bogat din punct de vedere cultural si muzical.

  Reply
 7. Imi doresc sa ajung la CantaCuzino Frequencies deoarece locatia aleasa are un bagaj cultural impresionant, iar line-up-ul este unul inedit. Expozitia operelor lui Salvador Dali in aceeasi locatie aduce un plus de originalitate evenimentului.

  Reply
 8. De ce doresc sa ajung la Cantacuzino?? Simplu. Pentru ca e un eveniment destul de excentric intr-o locatie de vis. Si daca mai punem la socoteala si expozitia “welcome into my brain” a lui Salvador Dali..se poate zice ca e un eveniment de neratat. Distractie, cultura si aer curat inconjurat de prieteni. Ce-si poate dori un om mai mult??

  Reply
 9. Salut! Sa-ti spun drept vreau sa merg la acest eveniment pentru ca acolo se intampla sa fie si expozitia Salvador Dali. Sunt un impatimit al genului electronic, insa evenimentul pare deosebit doar fiindca are un vibe fresh dat, cred, de locatia aleasa. O sa incerc sa nu fiu ipocrit si sa iti scriu Ț-sprezece clisee despre cum imi doresc din suflet sa calatoresc 150km pentru niste dj romani (buni de altfel) pe care am ocazia sa ii vad nu foarte rar si pentru Nick Warren! Pentru mine ar fi un bonus dragut festivalul, si o bucurie daca as castiga si invitatie.

  Reply

Leave a Comment.