One ring to rule them all

Inca de la primul contact cu scriitura lui Tolkien am ramas impresionat de complexitatea universului creat de el. Ma gandisem la un moment dat sa imi comand un inel cu un model realizat de Attila si cu o parte din cantecul Tengwar care descrie inelele puterii.

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.

Pana o sa imi indeplinesc acel vis, o sa mai treaca ceva apa pe Dunare.

Am vazut, insa, la Criserb o colectie de inele interesante care mi-a adus aminte de o teorie a conspiratiei despre care am citit in urma cu ceva vreme. Teoria se leaga de faptul ca Obama poarta inca din timpul facultatii un inel pe mana stanga, in locul verighetei, si despre care nu vrea sa ofere nici o informatie. Acest inel pare sa fie incriptionat cu prima parte din Shahada, declaratia credintei la musulmani, adica cu: Nu exista nici un alt dumnezeu in afara de Allah, scris in araba.

Teoria spune, din cate imi aduc aminte, ca Obama a fost introdus special la conducerea SUA pentru a distruge din interior guvernul american. Nu am nici o parere despre acest subiect dar vreau sa atrag atentia asupra faptului ca un simplu inel poate sa atraga atentia asupra ta, chiar fara sa vrei.

Asa ca e mai bine sa vrei sa atragi atentia si sa iti alegi un inel care sa iti completeze personalitatea si tinuta. Cum sunt in majoritatea timpului cu atentia deschisa si cu o lista in Evernote de chestii misto de achizitionat pentru scumpa mea, am pus pe lista si o serie de inele argint de la LaFemmeCoquette:

Inele argint

inel argint abalon inel argint cu sticla

Cred ca o sa-i completeze foarte bine o tinuta vesela, lejera, de vara.

Scumpa mea este fana declarata bijuterii sau alte obiecte cu broscute testoase. Avem o mini colectie adusa de prieteni din diferite tari, atat broscute care se pun pe mobila, cat si broscute magnet de frigider sau bijuterii cu broscute. Am gasit si pe LaFemmeCoquette o astfel de selectie, impreuna cu alte doua reprezentari preferate: delfini si elefanti, care ar aduce mult noroc celui care le poarta. Si pana acum tind sa cred aceasta superstitie.

Daca inelele de mai sus se potrivesc unor tinute de vara, cred ca unei tinute office i s-ar potrivi un inel mai sobru cu piatra pretioasa sau semipretioasa, in genul acesta sau acesta.

Toate produsele se livreaza in cutiuta cadou si insotite de Certificatul de garantie si calitate. De asemenea, bijuteriile din argint sunt marcate de ANPC. Mai multe sfaturi despre achizitionarea bijuteriilor marcate gasiti in ghidul realizat de catre acestia.

Toate produsele comercializate de ei (si cele care nu contin argint) sunt confectionate manual si beneficiaza de 10 zile garantie pentru defecte de fabricatie sau alte vicii ascunse.

Produsele se vor livra in 24 de ore de la preluarea comenzii, prin firma de curierat rapid iar returnarea lor, in cazul in care nu esti multumit/multumita de produse se face tot prin curier fara nici un fel de explicatie ceruta din partea LaFemmeCoquette iar banii vor fi returnati in termen de maxim 15 zile de la reintrarea in posesie a produselor. Mai multe detalii aici.

Ati comandat vreodata de la ei? Totul a decurs ok?

Leave a Reply

%d bloggers like this: