QUANTUM COLOUR – conceptul castigator al GOCLEVER?

In incercarea de a “musca” o bucata mai mare din piata de telecom si accesorii, GOCLEVER lanseaza o noua gama de telefoane mobile, o gama plina de culoare, al carei varf de lance este QUANTUM 400 cu ecranul de 4 inch.

GOCLEVER Q400 QUANTUM COLOUR

Noile telefoane GOCLEVER atrag toate privire datorita unui set extins de accesorii colorate care ofera un grad de personalizare inedit.

Noile produse GOCLEVER tintesc utilizatorii aflati in cautarea unui smartphone accesibil bazat pe Android, care sa le permita sa efectueze in mod confortabil apeluri, sa trimita si sa primeasca e-mail-uri, respectiv sa foloseasca Facebook si alte aplicatii.

Carcasa alba a telefonului poate fi inlocuita cu una dintre variantele color incluse in pachet (negru, galben sau albastru). Accesoriile aditionale, foliile si husele protectoare colorate in aceleasi nuante permit personalizarea telefonului prin combinarea culorilor. Astfel, folosind cele noua accesorii colorate se pot obtine 48 de combinatii cromatice, facand usoara si distractiva individualizarea telefonului.

GOCLEVER QUANTUM 400 este un smartphone dual-sim de buget, este echipat cu un ecran IPS de 4 inch avand rezolutia de 800 x 400 pixeli, un procesor cu patru nuclee Cortex A7 de 1.2 GHz, combinat cu un procesor grafic Broadcom VideoCore IV, 512 MB RAM memorie si 4 GB spaţiu de stocare care poate fi extins folosind carduri microSD (cu capacitate de pana la 32 GB).

Procesorul grafic este cel de pe Samsung Galaxy SII Plus, procesor care ofera o performanta decenta, dar inferioara fata de cea oferita de procesorul Mali-400MP de pe SII asa ca nu trebuie sa va asteptati ca puteti juca la rezolutie maxima toate jocurile disponibile pe Google Play / Aptoide.

Lista specificatiilor tehnice este completata de doua camere (frontala de 0.3 MP si cea principala de 2 MP), portul MicroUSB 2.0 OTG si portul audio de 3.5 mm pentru casti si microfon. Smartphone-ul dispune si de un modul GPS (cu suport A-GPS + GLONASS) si un receptor radio FM. Cu bateria de 1600 mAh Quantum 400 are greutatea de aproximativ 112g, masurand 117 x 63 x 11.2 mm.

GOCLEVER QUANTUM 400 impreuna cu cele 9 accesorii colorate va fi disponibil in Romania din luna mai, la un pret estimat de 389 lei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: