Inscrie-te la prima editie a maratonului de programare “Entrepreneurship” – Allview

entrepreneurship Allview 2014

Allview, Centrul pentru Diplomaţie Publică si Universitatea Transilvania invita studentii de la universitatile din Romania sa se inscrie la prima editie a maratonului de programare Entrepreneurship, care va avea loc in 28 si 29 martie 2014 in Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

Entrepreneurship isi propune sa promoveze in tarile Uniunii Europene aplicatiile studentilor romani pasionati de programare. Valorile care vor fi scoase in evidenta sunt impactul social, creativitatea si originalitatea.

In cadrul maratonului, echipe de studenti formate din doi pana la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicatie cu utilitate sociala pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic il reprezinta aplicatiile destinate persoanelor cu dizabilitati.La finalul competitiei, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrarile participante vor fi donate Comisiei Europene.

Competiţia va incepe vineri, 28 martie, la ora 12 si se va incheia sambata, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sambata, 29 martie, intre orele 11-14.

Ceremonia de decernare a premiilor reuneste delegati din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Programul Entrepreneurship

Programul Entrepreneurship Allview 2014

Inscriere

Pentru formularul de inscriere si mai multe detalii despre competitie, puteti saconsultati www.entrepreneurshipbv.ro

Leave a Reply