Allview P6 Quad primeste upgrade hardware

Allview P6 Quad Plus

Allview P6 Quad a primit saptamana aceasta un upgrade al procesorului. Noul procesor Quad Core de 1,5 GHz integrat sporeste performantele telefonului, oferind o viteza de procesare ridicata si o experienta de browsing fluenta.

Device-ul Dual SIM este dotat cu display HD Super Amoled de 4,65’’ protejat de Gorilla Glass, camera foto principala de 8MP si ofera conectivitate 3G HSDPA+ pe ambele SIM-uri cu o viteza de download de pana la 21 Mbps.

In urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis sa oferim clientilor nostri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face fata cu usurinta celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul pastreaza caracteristicile performante si designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”, a mentionat Lucian Peticila, General Manager Allview, in comunicatul trimis.

Camera foto principala Omnivision de 8 MP ofera functii precum filmare Full HD, fotografiere HDR, Time lapse si fotografiere continua.

Allview P6 Quad + poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 999 lei.

In urma cu o luna, cand m-am intalnit cu Blogatu la o cafea in Bals, am apucat sa butonez un pic versiunea anterioara. Telefonul se misca destul de rapid, n-am observat sa agate la inchiderea / deschiderea aplicatiilor iar interfata Allview pusa peste Android-ul Jelly Bean instalat pe telefon isi face treaba bine. Bineinteles, si memoria de 1GB ajuta. :)

Poti sa-ti protejezi telefonul Allview P6 Quad Plus cu ajutorul unei huse de tip carte care a fost creata pentru acesta. Design-ul slim al telefonului este pastrat, husa fiind atasata carcasei din spate a smartphone-ului. Husa din piele ecologica poate fi achizitionata din shop-ul Allview la un pret de 79 lei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: