Asus Nexus 7: Pure Android Tablet

Si acum sa trecem la raspunsurile oferite de partea masculina. Primul care a raspuns a fost mesterul Francisc, bine cunoscut in cercurile blogosferei sub pseudonimele Spanac sau Zwargolak.

El isi doreste o tableta cu ecran pliabil in primul rand pentru a o putea impaturi.

Dar asta in viitor. Pentru moment, ar trebui musai sa aiba si functie de GSM. Plus o camera de minim 8 mpx cu filmare full HD. O tableta care merita, macar pentru stil si originalitate este Asus Padfone. Dar la 6000 RON (nota mea: 3500 lei), iti iei un smartphone de ultima generatie, plus o tableta high end si-ti mai raman bani si de accesorii. Plus o bere. Sau 2.

Cred ca din Fuforialul lui de mai jos putem intelege mai bine de ce are nevoie de o tableta care poate fi impaturita.

Ce functionalitati ar trebui sa aiba implementate tableta ideala pentru tine?

Camera. Cat mai performanta. Plus filmarea full HD.
Apoi, sa fie foarte rezistenta la socuri si lovituri. Toate mi se par fragile. Mi-e frica sa n-o scap din mana ca se frange. Testele au aratat ca nu e chiar asa. Unele au display foarte rezistent. Dar mai bine sa fii precaut decat nervos dupa. Pe viitor ar fi ceva special ca o tableta sa poata rula programele de windows. Adica fisiere executabile. Exe, sa fiu mai precis.

L-am intrebat care ar fi cel mai “nebun” lucru pe care l-ar face daca ar avea o tableta Nexus 7 si trebuie sa recunosc ca nu m-am asteptat la raspunsul de mai jos.

As vinde-o. Mi-as lua una mai slaba si un laptop. Nu am nevoie de atat putere de calcul la o tableta. Ce fac cu 4 procesoare? Nu pot rula Crysis pe tableta… Nici randari video ori tridimensionale. N-am vazut Maya pe tableta…

La intrebarea de baraj de la finalul mini-interviului, Spanac a ales Persistenta Timpului – Salvatore Dali.

Mi-a placut intotdeauna tabloul ala, ca si Tipatul de Edvard Munch.
Gusturile nu se discuta :)

Discussion

    • Razvan
    • Razvan
  1. Trackback: BLOGWARS 3 – JURIZAREA 2 || blogwars January 26, 2013
    • Razvan
  2. Trackback: Blogwars, so far | Octocat January 28, 2013
  3. piracetam

Leave a Reply

%d bloggers like this: