Programul Buyback Vodafone – partea a II-a

In ultimele 2-3 saptamani am observat o crestere a interesului pentru articolul pe care l-am scris in urma cu aproximativ 1 an pentru programul BuyBack Vodafone asa ca am stat de vorba cu oficialii Vodafone pentru a vedea impactul pe care il are campania.

Nu mi-au putut spune cifrele de vanzari, care este cel mai vizitat magazin sau ce model de telefon a fost dat la schimb pentru unul nou dar am reusit sa-mi fac o parere destul de buna.

BuyBack Vodafone – telefoane aflate la promotie

Scopul programului BuyBack Vodafone este de a face telefoanele smartphone mai acesibile tuturor romanilor si de a facilita accesul acestora inclusiv la terminalele high-end. Interesul utilizatorilor fata de programul BuyBack a crescut in ultima perioada datorita telefoanelor aflate in ultima perioada la promotie:

  • Samsung Galaxy mini 2 la pretul de 1€ cu abonamentul Mega National 10 si optiunea Smartphone 600 MB,
  • Sony Xperia miro la pretul de 9€ cu abonamentul Mega National 10 si optiunea Smartphone 600 MB sau
  • Samsung Star III la prețul de 14€ cu abonamentul Mega National 10.

In privinta abonamentelor, cei mai multi clienti care au apelat la optiunea BuyBack au ales noile pachete Mega National, alaturi de extraoptiunile smartphone.

Utilizatorii au predat in sistem BuyBack Vodafone, inclusiv modelele iPhone 4S sau iPhone 4 si si-au achizitionat cel mai recent model produs de Apple, iPhone 5. Ma intreb oare cat o fi fost suma primita in schimbul lor.

Astazi am trecut pe la un magazin Vodafone ca sa testez cat as primi pentru telefonul meu actual, HTC Gratia. Daca nu ar fi prezentat urme de uzura, as fi primit pe el aproximativ 66 lei in timp ce pe Okazii.ro poate fi gasit cu aproximativ 400 lei.

Insa, datorita faptului ca am scapat telefonul pe jos iar display-ul prezinta o mica urma in partea dreapta jos, pretul primit a fost de aproximativ 6 lei.

Buyback Vodafone

Pentru un Sony Ericcson Z310i fara urme de utilizare pretul primit in sistem buyback Vodafone a fost de aproximativ 5.5lei.

Se merita? Nu se merita? Va las pe voi sa decideti.

Leave a Reply