PUMA – CREATIVE FACTORY – LOVE THY PLANET

PUMA organizeaza in data de 25 octombrie 2012, incepand cu ora 11 dimineata, in Club Oxygen din Mall Sun Plazza o noua editie a initiativei The Creative Factory – LoveThyPlanet.

Intiativei PUMA The Creative Factory, din noiembrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online perechea de pantofi dorita , i-a urmat editia limitata de jachete personalizate “T7 by Akcent”.

De aceasta data, PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu evenimentul Love Thy Planet, eveniment in care vor avea loc o serie de sesiuni artistice -sculptura, pictura, origami, colaje, fotografie, arta grafica si un moment muzical. De asemenea, se va organiza un concurs, dedicat publicului creativ, care va dori sa-si personalize tricoul, folosind Inkodye®, cerneala biodegradabila ce se activează la soare.

Atat tricourile PUMA Creative Factory (bumbac organic si bumbac fair-trade), cat si materiale necesare procesului pe personalizare vor fi complet asigurate iar cel mai inventiv participant va pleca acasă cu suma de 2000 euro. Participantii se vor bucura și de alte premii, articole vestimentare si surprize, marca Puma.

Din pacate nu pot sa ajung la eveniment pentru ca in aceeasi zi are loc Social Media Strategy Summit. Dar cum imi place ca cititorii mei sa fie mai bine informati decat ai celorlalti :)) va dau doua linkuri despre cerneala Inkodye: How to’s si Cum sa tiparesti o fotografie pe bumbac.

Daca vrei sa participi, nu trebuie decat sa dai un mail in care sa iti confirmi participarea la adresa cristinafdobrescu@gmail.com. Nu uita sa mentionezi faptul ca ai vazut acest anunt pe blogul meu.

Jucariile le aducem lui!

Leave a Reply

%d bloggers like this: