Eveniment soul-jazz caritabil la Muzeul Aviatiei din Bucuresti

Un nou eveniment, in premiera in Romania, dedicat pasionatilor de aviatie si de muzica live soul – jazz va avea loc sambata, 20 Octombrie, la Muzeul Aviatiei din Bucuresti, intr-unul dintre hangare, printre avioanele care au scris paginile manualelor de istorie.

Seara de soul – jazz va incepe la ora 19.30 cu vizitarea institutiei gazda. Dupa terminarea turului, invitatii vor ramane intr-unul dintre hangare, unde organzatorii au amenajat un spatiu de concert printre avioanele expuse.

Evenimentul, inspirat din serile organizate la Royal Air Force Museum din Anglia, are ca scop strangerea de fonduri pentru restaurarea si mentinerea exponatelor muzeului. Pe acelasi model englezesc, organizatorii isi propun ca si la noi serile artistico-culturale printre avioane sa devina un obicei, un nou loc de iesit in serile de weekend.

Trio-ul “Soul Serenade” va fi gazda muzicala a evenimentului, pe acordurile carora participantii la eveniment se vor putea delecta cu bunatatile din bufetul suedez oferit de gazde.

I-am ascultat prima data in urma cu cateva luni in Ageless Club in formatie de duo si apoi m-am reintalnit cu muzica lor la o reluare a unei emisiuni “Acadeaua” de pe TVR2.

De curand au formatia stabila de trio cu care participa la evenimentul din 20 octombrie si sper sa cante si coverul Janis Joplin – Mercedes Benz

Daca vrei sa participi la eveniment, trebuie sa stii faptul ca taxa de participare la eveniment este de 50 de lei, iar locurile sunt limitate.

Biletele se pot cumpara de aici.

Ca un bonus, Asociatia Pilotilor va premia 10 dintre spectatorii prezenti cu cate un zbor de agreement, printr-o extragere care va avea loc pe parcursul serii.

Evenimentul este organizat de Asociatia Pilotilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate din Romania (APPAUM) si revista Pilot Magazin.

Informatii utile

# 1- Muzeul Aviatiei este situat pe Sos. Fabrica de Glucoza, in zona statiei de metrou Aurel Vlaicu, chiar langa sediul Politiei Ilfov.

# 2 – Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate (APPAUM) este prima asociatie din domeniul aviatiei ultrausoare din Romania si a fost infiintata in anul 2007. Aceasta isi propune sa promoveze zborul de agrement si aviatia ultrausoara in randul tinerilor si sa organizeze cat mai multe evenimente aero in acest sens.

Leave a Reply