Caut un laptop nou pentru un prieten

Un bun prieten isi caut laptop care sa-i inlocuiasca vechiul Toshiba, “decedat” in conditii misterioase.

Bugetul: maxim 2100 lei, preferabil mai putin :)

Utilizare laptop: office, programe pentru facultate care sunt mari consumatoare de memorie, procesor si hard disk, ceva filme si jocuri nepretentioase pentru placa video.

Urgenta: astazi sau maine trebuie sa fac comanda.

Daca pentru un alt prieten care-si cauta un laptop pentru office, internet, ceva muzica si filme, am ales un Toshiba, acum am de ales intre urmatoarele laptop-uri:

1) Dell Inspiron N5040

2) Lenovo G570AH

3) HP Compaq Presario CQ57-465EQ

4) Lenovo B560A

La prima vedere iese castigator B560A. Imi place procesorul chiar daca e de generatie mai veche, imi place ca are hdd-ul incapator si e bunicica si placa video dedicata.

Ce nu-mi place e faptul ca nu poti dezactiva placa video incorporata pentru a o utiliza in mod continuu pe cea dedicata si astfel o parte din rami sunt rezervati inutil.

Cum vi se pare alegerea mea? Daca aveti alte recomandari, puteti sa le lasati in comentarii mai jos. Link-urile de afiliat sunt acceptate.

7 Comments

  1. Buna. Daca inca nu v-ati hotarat, poate va ganditi si la un Acer Aspire 5750G. Eu am unul de vanzare (e laptopul meu); http://www.marketonline.ro/laptop/laptop-acer-aspire-5750g-2314g50mnkk-core-i3-2310m-500gb-4096mb . Modelul e la link nu e exact ca si al meu, eu am 640GB RAM si in 2-3 in plus. Laptopul il am de ~6 luni, inca in garantie, sunt unic proprietar si primul. Estetic 10/10, performanta 10/10. [+sunt designer, si pasionat de jocuri, deci… l-am testat si merge orice la ora actuala pe MAXIM]. Daca e ceva, ma contactati pe mail.

    Reply

Leave a Comment.