Aveti acasa componente de calculator de care nu mai aveti nevoie?

Sambata care abia a trecut mi-a dovedit pentru a n-a oara o mica firma cat de important este ajutorul neconditionat acordat centrelor de plasament si cat de haini sunt parintii (daca pot fi numiti asa) care-si parasesc copii in astfel de centre si fac alti copii pe care ii parasesc. La fel de haini sunt si cei care-si folosesc copii la cersit, furat sau pe care ii terorizeaza, distrugandu-le astfel viata.

M-am gandit ca ar fi utile cateva computere pe care sa invete minimul de operare calculator, cum sa creeze un document, cum sa acceseze un e-mail, cum sa caute pe Google sau de ce nu, cum sa-si faca un blog.

Am discutat cu mai multe persoane si am obtinut mai multe promisiuni de componente de care nu mai au nevoie. Pana le obtin, insa, nu le iau in considerare. Asa ca apelez la voi. Daca aveti componente de calculator de care nu mai aveti nevoie: ram, hdd, placa de baza si procesor, sursa, carcasa, monitor, tastatura, mouse, CD-ROM, imprimante vechi (dar in stare de functionare) si pe care doriti sa le donati, ma puteti contacta utilizand formularul de aici.

Toti cei care doneaza vor fi adaugati in pagina Donatii.

Ca sa sparg gheata, eu donez o placa de baza+procesor Celeron 2,4 Ghz, 1 GB Ram, tastatura, mouse si un monitor CRT de 17″. Incerc sa fac rost de HDD, CD-ROM, carcasa si sursa.

Toate calculatoarele vor fi curatate/asamblate/instalate/livrate de mine. Daca cineva doreste sa ma ajute, il rog sa ma contacteze.

Poza

7 Comments

 1. Mai este valabila donatia? La noi la firma se “face curat” si cateva calculatoare model mai vechi vor fi Donate (sau aruncate).
  Daca se mai pot dona, eu sunt din Iasi, va rog sa imi spuneti unde si cum pot preda aceste calculatoare

  Reply
  • Salut,
   Multumesc pentru comentariu. Posibilitatea de a dona este in continuare valabila. Centrul de copii pentru care strang eu componente este din Bucuresti si ar fi destul de greu sa ne intalnim. Pentru acest motiv am cerut cunoscutilor mei cateva recomandari de centre/ong-uri din Iasi care au nevoie de aparatura si o sa ti le trimit pe e-mail. Este ok?

   Reply
 2. buna ma numesc valerica am 34 ani sunt din orasul pantelimon jud ilfov si am si eu urmatoarea rugaminte’
  daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu componente pt o unitate pc ,nu contea a cat de veche e.va multumesc

  Reply

Leave a Comment.