Incepand de astazi va puteti inscrie la Congresul Comunicatorilor – 29 februarie 2012

Va aduceti aminte de Buticul de PR organizat de Russenart Communications?

Ce n-am stiut anul trecut a fost faptul ca acel training a fost prima etapa a proiectului de responsabilitate sociala „Comunicarea pentru toti” initiat de Russenart Communications in 2010. Anul acesta urmeaza etapa a doua si anume Congresul Comunicatorilor care va avea loc in data de 29 februarie 2012 intre orele 10-18 la Regal Ballroom.

Tema evenimentului este “Comunicarea in slujba societatii” si sunt asteptati peste 600 de reprezentanti ai industriei de comunicare romanesti. Pe perioada congresului va fi organizat, in salonul Rubin, Targul Comunicatorilor cu standuri de prezentare a tuturor comunicatorilor din Romania, indiferent ca sunt agentii, companii, institutii de stat, ONG-uri, buticuri de specialitate sau consultanti independenti.

Pagina evenimentului poate fi gasita aici.

Inscrierile vor avea loc pana pe 28 februarie 2012, ora 22 si se realizeaza completand formularul de aici.

Intrucat numarul de locuri este limitat, nu uitati sa bifati in formularul de incriere de mai sus, activitatea/activitatile la care doriti sa participati!

Atentie! Selectarea participantilor se va face in ordinea sosirii formularelor de inscriere, asa ca te invit sa te inscrii cat mai repede.

Daca erai obisnuit ca in cadrul evenimentelor la care participai, masa de pranz si pauzele de cafea sa fie asigurate de organizatori, de data aceasta trebuie sa stii ca acestea nu sunt asigurate!

Leave a Reply