BuyBack de la Vodafone

Astazi am aflat ca Vodafone deruleaza un program de buyback pentru telefoane mobile, modemuri sau tablete chiar daca acestea nu mai functioneaza. Indiferent dacă esti client Vodafone sau nu, iti poti achizitiona orice telefon, laptop sau tableta si primesti reducerea aferenta la incheierea unui contract nou sau la prelungirea unui contract existent.

Tot cu reducerea de pe telefonul vechi poti sa cumperi o cartela Vodafone cu numar sau orice pachet cartela Vodafone din magazinele Vodafone si ale partenerilor lor.

Ideea mi s-a parut interesanta asa ca am facut un mic test sa vad ce tarife obtin pentru smartphone-ul meu HTC Gratia si pe un fost telefon SonyEricsson Z310i utilizand aplicatia online aflata la adresa: https://www.vodafone.ro/buy-back

Primul a fost HTC-ul, care in afara faptului ca prezinta mici semne de uzura si a vechimii de aproximativ 1 an nu are nici o problema, ce a fost evaluat la suma de 239.03 RON Acelasi telefon poate obtine aproximativ 600 RON pe Okazii.ro

Sony-ul a obtinut suma de 5,33 RON iar daca l-as dezmembra si l-as vinde pentru piese as obtine o suma de cel putin 10 ori mai mare (vezi aici).

Am testat, de asemenea, si pe un iPhone 4S 64GB iar rezultatul este mai mult decat surprinzator. Pretul primit 1941,33 RON in timp ce la liber costa aproximativ 4.000 RON (vezi aici).

O sa incerc sa ma duc zilele viitoare intr-un shop sa vad care este diferenta intre site si oferta de pe site. Ma astept insa la o diferenta de cel mult 20%.

Daca a utilizat cineva sistemul pana acum, il/o rog sa-mi lase un comentariu cu suma primita si modelul telefonului plus cateva detalii despre zgarieturile de pe telefon.

Discussion

  1. Trackback: Programul Buyback Vodafone - partea a II-a August 25, 2013

Leave a Reply