Crafty.ro – marketplace handmade

In ultima perioada am inceput sa apreciez mai mult munca depusa de pasionatii de handmade pentru realizarea micilor lor opere de arta. Si asta dupa am stat mai mult timp de vorba pentru a achizitiona diferite produse de la Lexis – pe care o recomand cu caldura: lucruri faine, preturi bune, colaborare usoara.

Din discutia cu ea mi-am dat seama ca desi exista o cerere relativ constanta de obiecte handmade din partea celor care au cumparat un produs, este foarte greu sa faci rost de clienti noi (daca nu participi la targuri si alte manifestari de profil) doar bazandu-te pe internet. Multitudinea de site-uri aparute ca ciupercile dupa ploaie, site-uri care vand de multe ori produse similare importate din China si vandute ca obiecte realizate handmade in Romania. Poti incerca un search pe Google in caz ca vrei sa testezi afirmatia mea.

Ma intrebam daca nu cumva vanzarea produselor nu ar fi mai buna daca ar exista un fel de site care sa functioneze ca un intermediar intre cumparator si artist.

Surfand astazi pe net am descoperit site-ul Crafty.ro care chiar aceasta functie o indeplineste – marketplace handmade.

M-am uitat fugitiv pe el si trebuie sa va mentionez ca daca sunteti iubitori de produse handmade trebuie sa-l accesati. Daca il descopeream acum 2 saptamani sigur achizitionam cadourile de Mos Nicole si de Craciun de acolo, lucru care m-ar fi scutit de o multime de draci si nervi.

Tot la ei am vazut un concurs interesant (care a si dus la scrierea acestui articol) in care puteti castiga:

  • Premiul 1: Un aparat foto digital Canon PowerShot A800 (10MP) + accesorii (husa, card 2GB, un set de acumulatori)
  • Premiul 2: Un cub pliabil pentru fotografierea produselor – poate fi iluminat de sus si din laterale, oferind o iluminare placuta fara umbre
  • Premiul 3: O masa pentru fotografierea produselor mici – construita din material acrylic alb, va permite obtinerea unor reflexii excelente

Detalii aici.

Atentie: Trebuie sa fii neaparat designer Crafty pentru a participa!!!!

Tuturor celor care vor participa le doresc multa bafta!

Leave a Reply