Ce geanta preferi pentru vacante?

Am inceput deja sa ma pregatesc sufleteste pentru vacanta de anul viitor.

Visez la o scurta calatorie printr-un Marrakesh insorit, plin de praf si caldura, cu plimbari lungi prin acel minunat de alambicat souk (bazar cu de toate) pentru care este vestit in care imi pot exersa talentele de negociator. In mod cert voi pleca cu toate conturile golite din aceasta calatorie si cu o geanta de mirodenii felurite, care te ademenesc si iti incanta simturile, diferite obiecte din lemn lucrate manual sau, de ce nu, perne din par de camila pentru “dosul” meu finut.

Visez la nopti petrecute in micile locuinte traditionale, riad, cu gradina si fantana in mijloc, care sa-mi ofere o oaza de liniste in zumzaitul orasului sau cateva nopti petrecute in celebrul complex hotelier Mamounia.

Atunci cand plec in calatorie imi iau de obicei o geanta de voiaj in care incap suficient de multe lucruri incat sa devina extrem de greu de carat. Anul acesta am planuit sa schimb strategia: doua genti ca-s mai simpatice.

O sa merg pe mana:

a) unui troler suficient de incapator si usor in acelasi timp care sa-mi ofere manevrabilitate si rulare usoara si un material suficient de rezistent incat sa nu se strice chiar la prima utilizare,

b) si a unui rucsac mare cu interior cu protectie pentru laptop ca deh, trebuie sa-mi iau “jobul” dupa mine si mai trebuie sa incapa si un aparat foto DSLR, doua incarcatoare, o sticla de apa, ceva haine etc.

Real se pare ca vine in intampinarea necesitatilor mele si imi propune seria American Tourister, la niste preturi simpatice. Cred ca o sa le fac o vizita in weekend si pentru ca tot se apropie ziua laptopului :)) o sa-i cumpar rucsacul de mai jos drept cadou.

Voi ce genti/trolere/rucsacuri folositi in concediu?

Nota: Articol scris pentru concursul SuperBlog 2011.

Leave a Reply