Emiterea facturilor, cosmarul oricarei firme sau PFA

Acum cativa ani, pentru orice firma nou infiintata, emiterea unei facturi era un chin. Pana gaseai programul potrivit, pana nimereai dimensiunile facturii sau ale chitantei… Calibrarea dura si de cele mai multe ori iti scotea peri albi.

Cand au aparut primele site-uri care ofereau posibilitatea de a emite facturi fara a mai instala ceva pe computer, mi s-a parut formidabila ideea.

Pentru cei care nu emit un numar mare de facturi, chitante sau alte documente financiare, in fiecare luna, cred ca un astfel de site de facturare online e solutia cea mai potrivita.

Daca o sa am vreodata nevoie sa eliberez vreo factura (in eventualitatea in care imi deschid o firma sau de ce nu, sa devin PFA), cu siguranta voi alege un program facturare online.

Efortul zero de instalare si configurare, suportul si actualizarile gratuite (integrate in platforma), fara download-uri sau reinstalari, posibilitatea de a emite facturi de pe orice calculator conectat la Internet, inclusiv de pe telefonul mobil sau tableta, compatibilitatea cu orice sistem de operare si browser fac dintr-un astfel de sistem solutia perfecta.

Ce parere aveti? Merita sau nu sa va abonati la un astfel de serviciu?

Factura via juliofilos.

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: